ÜDVÖZÖLLEK A BREKI.NET-EN!!
Írta: Breki   
2006. augusztus 08, kedd - 22:54
Hoi!!
Még anno, 1998-ban csupán poénból indítottam be az első, ingyenes tárhelyű honlapomat, ami az MP3-aknak hála végül több ezer látogatót hozott az évek alatt. Ennél a "2.0"-ás verziónál már domain név illetve tárhely is van foglalva és igazából az oldal ismét leginkább saját magam valamint barátaim szórakoztatására jött létre, éppen ezért a látógatószám teljesen másodlagos dolog, a honlap személyessége miatt nem is volt sose célom az agyonhírdetése. :)

A BREKI.NET életének fő mozgatórugója a fergeteges bulikhoz kapcsolódik, ugyanis akartam egy állandó helyet ahova fel lehet pakolni mindenféle limit nélkül a partyképeket és megosztani bárkivel akik részt vettek bennük, vagy egyszerűen csak kíváncsiak rájuk, ezek a BULIKÉPEK menü alatt találhatóak meg. Másik fontos része az oldalnak a ---BLOG---, ahol a legfrissebb blogbejegyzéseim, az általam érdekesebbnek tartott hírek, ajánlók, beszámolók olvashatóak. A LETÖLTÉSEK rovatba kerülnek a bulikon készült saját videók és persze egyéb más idevaló érdekesebb dolgok. Amik oda nem fértek be helyhiány miatt, azok a YOUTUBE CHANNEL-emen böngészhetőek, már elég bő a lista. ;)
Breki loves Heineken

A RÉGI PARTYOLDALUNK-on megtalálhatóak az elmúlt évek néhány jól sikerült bulijainak felvételei (Thanx to Balu), a NETRADIO SHOW-K-nál meg egy csokorba gyűjtöttem a legjobb netes rádióadásokat napokra lebontva. A KEDVENC LINKEK-hez az általam legjobban kedvelt és legtöbbet látogatott honlapok kerültek fel, míg a VENDÉGKÖNYVBE várom mindenki becsmérlő vagy dícsérő szavait. ;) A KONTAKT oldalon keresztül is üzenhettek, a KERESÉS-ben pedig kulcsszó alapján rákereshettek a breki.net-es tartalmakra, írásokra. Hirtelen most ennyi, az oldalt frissítem folyamatosan, vagy legalábbis addig, míg meg nem unom. ;)
Na, jó böngészést!

üdv, Breki
 
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Letöltések
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 58
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 530939
Legfrissebb
Administrator