(beszámoló) M'HEADZ @ BUDAVÁRI LABIRINTUS (06.11.11) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2006. november 13, hétfő - 17:52

Magyarországon 3 helyszín van, ahol bármilyen zene és fellépő is legyen, rossz bulit egyszerűen képtelenség csinálni: Vigadó, Citadella és Budavári Labirintus. Sajnos ez utóbbi vendégszeretetét 5 évig nem élvezhettük, de a Minimalheadz a 10 éves szülinapjukra szerencsére újraélesztette Mo. egyik legeslegjobb partysorozatát.

Az időjárás a régi hangulatot idézte, akkor is mindig vagy esett vagy rohadt hideg volt, most se történt másképp. ;) Korán értünk le, kicsit meg is ijedtünk, hogy nagy bukta lesz a buli, még 11-kor igencsak szállingoztak az emberek. Sajnos az átlagéletkoron látszott, hogy a régi Labirintusos korosztály erőssen kicserélődött, de mi öregek azért jól elvoltunk most is természetesen. A helyszín, a dekoráció, az illat/szag mind-mind a régi, nagyon jó volt újraérezni őket. Éjjfélre már szerencsére meg is érkezett a tömeg, igaz nagyon egyszerre, így aki ekkor jött bizony várhatott a bejutásra+ruhatárra elég sokat. A zene és a helyszín annyira passzol egymáshoz, hogy az igazán nem is kedvenc dnb, minimal és techouse zenékre is eszméletlen nagyot tudtam bulizni. Persze  körbejártuk az egészet jópárszor és még mindig nem tudom mi merre, mert annyira kesze-kusza labririntusos az egész, de pont ez adja a sava-borsát az egésznek. :) Lufi szerencsére nem volt, így nagyobb pénzköltekezés nélkül sikerült megúsznunk az estét. ;)) 5-kor azért csak elhúztunk haza, bár ellettem volna ám még simán tovább, annyira magával ragadott a hely. Nagyon-nagyon jó érzés volt ismét átélni a régi feelinget, remélem hamarosan ismét folytatódik. Ha igazak a pletykák, akkor remélhetőleg pont szilveszterkor!!! :)))

Az év hazai non-trance bulija!!!!

Sample Image

Több saját fotó nincs sajna, de a hivatalos oldalon vannak dögivel, érdemes megnézni őket, önmagukért beszélnek: http://www.minimalheadz.hu/main.php?pageID=5

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 36
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818569
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Administrator