(beszámoló) JOHAN GIELEN @ TRENDY (10.28) - AZ ÉV PARTYJA!! PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2006. október 29, vasárnap - 14:14

Februárban Trance Energy-n sajnos kihagytuk Johan bácsit, de utána sikerült azért megszerezni a felvételt, és bizony az est egyik legjobb szettjét produkálta. Nem is volt kérdés, hogy itt lesz a helyünk! :)
Éjjfélre értünk le, ekkor még igencsak szállíngózgattak és "warmuppoltak" az emberek. Szégyen gyalázat, de nemtom ki játszott, igaz nagyon nem is jött be amit csinált, a trance-hez nem sok köze volt. 1 körül váltás volt, és végre igazi medrébe indulhatott a buli. A srác már jobb zenéket tolt, de igazán ezektől sem indultunk be. Aztán következett JOHAN GIELEN!!! Bevallom, nem gondoltam volna, de nem merészség kijelenteni: ez a belga megcsinálta az ÉV HAZAI PARTY-ját!!! Eszméletlen milyen szettet nyomott le!! Azt hittem a "The Love from Above"-os Guieseppe Ottoviani-s produkciót idén már nem übereli semmi, de ez a pali, bazz... Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla, be is került a kedvenceim közé!!! 4 óra tömény trance, néha számok olyan mixekben, hogy csak pislogtam. Volt "Magnitude"  :))) (ezzel zárta Trance Energy 2006-os szettjét, isteni zene) és legnagyobb örömömre volt "Chicane - Saltwater" is :))), ami továbbra is mindenidők legjobb trance száma nálam!!! A kis holland ráadásul olyan hangulatot varázsolt a pult mögött, ami szintén elképesztő. Asztalon táncolás, grimaszolás, bohockodás, kézfeltartás és folyamatos "hergelés". Csúcs a pali!!!

Mindent összevetve nálam tényleg ez az év hazai partyja, a zene pedig talán az év szettje!! :) K@rva nagy buli volt, bazz!!!!! :))

Saját fotók nem készültek, de itt van néhány:

http://www.soundhead.hu/portal/index.php?option=com_zoom&Itemid=33&catid=554

http://www.partyarcok.hu/20061028synergy.html

http://www.programmagazin.hu/image.php?mediaid=3898

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 9
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818542
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Administrator