OZORA 2011, AVAGY "BACK FROM PARADISE" 5. RÉSZ PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2011. augusztus 08, hétfő - 08:56
Igaz eddig is így volt, de az idei után különösen felerősödött bennem, hogy az összes többi fesztivál komolyan húzza le magát a picsába a klotyón, EGY GYŰRŰ BULI MINDENEK FELETT!!! És ha már Tolkein, akkor Ő is mehet nyugodtan a retekbe, mert ennyi különös, imádnivaló szerzett még Középföldén sincs... Az egyik legeslegjobb Ozorámra sikerült, nehéz megfogalmazni az érzéseket, az idei különösen felkavaró volt, talán most először éreztem a legjobban hogy nem lógok ki kicsit sem a sorból, hanem én is teljes mértékben idetartozom! Mondanom sem kell a csajok itt a legcsodásabbak a Földön, ahogy még a középszerű lányok is úgy ki tudnak nyílni, hogy életem nőivé válnak, hát arra nincsenek szavak. Már az első 2 órában annyi mosolyt kaptam, mint előtte egész évben összesen nem, de ez utána is végigkísérte a 6 napunkat. Igen, sajnos csak 6 nap, mert a hétfői indulás ismét nem jött össze, viszont ennek örömére kedden több, mint 5 óra alatt sikerült lejutnunk... :))) A Balcsinál kaptam a fejemhez, hogy a "Baazzzz, a sátrat otthon hagytuk...", úgyhogy irány vissza 180 fokkal Fehérvárig a Dechatlonba utánpótlásért... :))) Aztán a bejáratnál azt hittem eretvágok magamon, amikor kiderült, hogy rossz aksit hoztam a fényképezőmbe, így nem tudok majd fotózni, szerencsére Tamás kisegített és megkaptam a kameráját végig, lett is bőven videó. :))

A nappali bulik mindent vertek, zeneileg egy-két előadón teljesen lehidaltam, de természetesen csak miután a lelket is kitáncoltam magamból. :) Változatos és néha kiemelkedő szetteket kaptunk (Djane Gaby, Protoculture, Ace Venture, Atmos, Liquid Soul voltak a kedvencek), a pszihedelikus zene minden válfaja érvényt kapott, néha technós, néha acid-es, minimal-os, hard-os vagy épp trance-es beütéssel. Annál tényleg kevesebb nagyobb élmény van, mint 30 fokban, reggel 10kor bulizni egy pohár sörrel a kezedben miközben olyan emberek vesznek körül, hogy legszívesebben örökre itt maradnál... A hangtechnikát még 4 év után is képtelenség megszokni, a legeslegeslegjobban szoló cucc az itteni, amit valaha is hallottam, de a völgy akusztikája is rengeteget segít rajta. Amikor a hangfalaktól 3 méterre sem süketülsz meg és 100 méterre is elementáris erővel kapod a basszust az arcodba, na az kész teljesen. Idén egyes adatok szerint kb. 25.000(!!!)-en, mások szerint még ennél is többen voltak, ami sajnos el is érte Dádpuszta maximális kapacitását, ennyi kocsit és sátrat még sose láttunk itt. Az érezhető népsűrűség növekedés ellenére a büfé, WC és kajastandok úgy pörögtek mint a mérgezett egerek, én 5 percnél sehol sem álltam többet sose, nagy respect nekik!!!!

Vasárnap a megleptés sztártól azt hittem berosálok, mert a legkedvencebb goa-trance előadóm, LIQUID SOUL zárta a fesztivált!! AZTAQQQQQQQ!!! Persze a táncolás már erős korlátokba ütközött így 6 nap után, de ezt a 2 óra tömény trance-et úgy ugráltam végig, mintha most kezdődött volna a buli, ez a szett tényleg "Nagy könyvesre" sikerült. Ahogy az utolsó szám alatt este 8-kor pedig a lemenő Nap fénynyalábként tört utat magának keresztül a völgyön, hogy sci-fi filmeket megszégyenítően világítsa be a Main Stage-es dekorációkat, az valóban olyan hihetetlen látvány és élmény volt, mintha ott fent az Égiek is így akarnának tisztelegni ezelőtt a meseszerű hely előtt. Ááááá, még tényleg oldalakat tudnék írni, és bár megfogadtam, hogy Ozorát nem népszerűsítem, az ideiről tuti lesz hosszabb beszámoló, erről most írnom kell, annyira sorsfordítóként éltem meg, de hogy ennyire még nem töltött fel semmi az kétségtelen. Az biztos, hogy sok mindent át kell majd értékelnem a mostani hét után... Ahogy Tamás megjegyezte: "Ezután tényleg van értelme bárhova máshova is elmenni??"

A fotók közben felkerültek a BULIKÉPEK-hez, 4db videó pedig a YOUTUBE CHANNEL-emre, a többi 70 darabot még össze kell vágni egy nagy, egészestés mozifilmmé. :)

GOZORA 2012!!! JAJ, LEGYEN MÁR JÖVŐRE!!!!!!!!! :)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 15
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818548
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Administrator