(beszámoló) BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 @ HUNGEXPO (10.16) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2010. október 25, hétfő - 18:36
...pedig a beléptetés ismét botrányos volt.
...pedig a magyar partykultúra ismét a béka seggét súrolta.
...pedig egy vagyon ismét elment csak piára.
És mégis, mindezek ellenére az év egyik, ha nem a legjobb hazai bulijára sikerült a Bónusz!!! A majd 1 órás bejutási várakozás miatt ugyan Above & Beyond-ék kezdéséről lemaradtunk, no de utána 6 órán keresztül ki se mozdultunk a trance teremből, egyszerűen vétek lett volna átmenni másik stage-hez. Akármerre néztünk haverok és ismerős arcok mindenhol, ráadásul a 2/3-ad A&B (Pavoo és Tony) 4 órán keresztül valami hihetetlen csodálatos módon repített minket oda-vissza a trance legszebb dimenziói között. Eddig 5-ször vagy 6-szor hallottam őket élőben, de sosem okoztak csalódást, az idei DJTOP100-as listában való előkelő helyük abszolút megérdemelt, sőt, nálam simán TOP3-ok legalább. Természetesen valamennyi örökzöldjük felcsendült az "Air for Life"-on át a "Can't Sleep" vagy a legújabb kedvenc "Thing Called Love"-ig, miközben a kivetítőn végig kommunikáltak különböző kiírásokkal a közönséggel. Na igen, a közönség. Hálistennek a sok sutyerák mind a technó-ban vagy a house-ban veretett, ezért itt a Roxy stage-en valóban azok maradtak, akiknek ez a stílus a szívük csücske, úgyhogy a hangulat pont emiatt végig extázisban tombolós volt (lásd lent videón) a többi teremhez képest jóval gyérebb látogatószám ellenére is.

Tényleg mesébe illő szettet kaptunk az angol fiúktól, amit aztán a német Alex M.O.R.P.H. zeneileg mégjobban überelt. Egyszerűen szégyen, hogy pont Ő nem került be a Top100-ba, végig olyan számokat pakolt, hogy a kezem többet tartottam fent, mint lent, ami mint tudjuk csak kiváló felhozatalt jelenthet. ;) Bár Advent-re azért kíváncsi lettem volna a másik teremben, de teljesen lebilincselt az itteni zenei mennyország, és mivel ilyet itthon úgyis ritkábban hallunk, végül mégis szartam a technóra. :) Viszont ahogy az lenni szokott, ha igazán várok egy számot az tuti nem lesz, nos, most a Filo&Peri-s "Ashley"-vel jártam így, kiabáltam, könyörögtem a baseballsapkásnak, de imáim nem találtak meghallgatásra Morph-nál... :) 6 után egy felejthető Sterbinszky jött, én pedig úgy felpörögtem az előtte való zenéktől, hogy még fél 8-kor is teljes energiával próbáltam élvezni a bulit, kár, hogy mindenki kipukkadt közben, no és mivel Budai sem hozta azt a színvonalat, amit megszoktunk tőle, úgyhogy végül hazabaktatás lett a vége...
Összességében zeneileg és társaságilag egy 10 pontos buli volt, kár, hogy a szervezés és a beléptetés kicsit belerondított, mindenesetre ezek sem tudták elrontani ezt a parádés estét!! 10/10!!
Képek BULIKÉPEK-nél, videók pedg a YOUTUBE CHANNEL-en!!!

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 32
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818149
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Administrator