(szubjektív) BUZI MLSZ! BUZI MÉDIA! BUZI MINDENKI!!! :) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2010. szeptember 22, szerda - 17:58
Na, ma reggel sikerült a vérnyomásomat 2 pillanat alatt megdupláznia az egyik "legminőségibb" magyar szennynek, és nem egy 2 oldalas Katy Perry-s fotóval. ;)) "Nagy balhé, kis büntetés", hirdette óriás betűkkel a főcím, utalva a legutóbbi Újpest-Fradi meccsen történt incidensek miatti MLSZ megtorlásra. A két zártkapus bünti és az 1-1 millió forint úgy látszik túl kevés a lapnak, valószínűleg ők még sóval is beszórnák a pályát és tarkón lövetnék az összes nézőt bónuszként. Örök fájdalmam marad, hogy pont most nem tudtam kimenni, a találkozót mindenesetre többször visszanéztem tévéből és természetesen ismét nem kellett csalódnom a média visszhangok miatt. Az eredmény, a telt ház és a 6 csodás gól rajtunk újpestieken kívül senkit nem érdekelt, mindenki csak az állítólagos óriási és felfoghatatlan balhékon csámcsogott...

Kedves laikusok, akik eddig csak ezekből a szennyekből tájékozódtatok!! Az alábbiakat már szerencsére több szurkolótársam is leírta különböző oldalakon, de szóról-szóra egyetértek velük én is: 11 ezer ember ment ki a rangadóra, köztük bármily hihetetlen rengeteg gyerek, s nő. Elárulom, hogy az égvilágon semmi bajuk nem történt, sőt olyan fiesztában ill. élményekben volt részük, amilyenekről Ti csak álmodozhattok a fotelben. ;) A szurkolók által meggyújtott görögtüzek miatti füstöt + Jimmy Jump beszaladásos jelenetét botrányos elemnek beállítani szánalmas és nevetséges dolog, az agyonszopkodott BL és EL meccseken a riporter a gatyájába élvez hasonló szituációkban, csak a magyar szurkoló a csőcselék, csináljon bármit is. 2 hete Németországban a Hertha Berlin - Arminia Bielefeld meccsen kint lehettem és valóban jó volt látni az 50ezer embert valamint a kulturált körülményeket, viszont nincs az a pénz amiért elcserélném a mi negyed annyi nézőt vonzó, de mégis minden résztvevője által üzött-hajtott "balhés" derbinket rá, a focihoz számomra igenis a néha a szélsőséges érzelmekkel teli feeling tartozik, nem pedig a színházi előadásokra emlékeztető, unalmas légkör.

Azt el kell ismerni, hogy a fradisták kerítéses balhéjára tényleg nincs mentség, de ezért betiltani a pályánkat, mert saját rendezőik nem tudták/akarták megakadályozni őket ismét csak az MLSZ fegyelmi bizottságának hozzánemértését és impotensségét bizonyítja. A média persze partner ebben, hiszen a balhé/vér/erőszak mindig is eladhatóbb lesz, mint az öröm és boldogságban végzödő ünneplés. De ugyan mit is várhatnánk tőlük??? A különböző tálalásaik miatt anyám például a mai napig minden egyes Újpest-Fradi után úgy hív fel telefonon az egészségem felöl érdeklődve, mintha egy afganisztáni kiküldetésről jönnék haza... Azért minket magyarokat is minősít, hogy egy olyan TV2-t vagy Rtl Klubot bámul az ország, amik közvetve jócskán felelősek az ország morális szintjének a béka segge alá kerüléséért, valamint a ma felnövő, új generáció értékrendjének ennyire negatív irányba züllesztéséért a Mónika Show, Fókusz, Aktív, Győzike Show, Barátok közt és egyéb népbutító, szinvonaltalan fos szarok egész napos sugárzásával. Persze a nyomtatott és elektronikus sajtó is elmehet nyugodtan a kurva anyjába, egy fikarcnyit sem különbek ők sem Blikkestül, Indexestül, Origóstúl... :)) Az internethasználat sajnos büntetendő cselekménnyel egyenértékű a cégemnél, ezért egyetlen információforrásnak sokszor csak ez az ingyen osztogatott Metropol nevű szar maradt, azonban mostantól inkább arra fogom használni amire tényleg való: szemétnek. Az MLSZ szintén megérne egy misét, ők még a magyar bajnokság színvonalát is alulmúlják állandóan, ezektől a 100 éve itt rohadó, a posványban azóta is remekül megélő, élősködő komcsi buziktól mi másra számíthatna az ember, amíg ilyen férgek irányíthatják labdarúgásunkat felejtsük is el nyugodtan az előrelépést.

És hogy mi volt a pontos célja ennek a posztnak a dühlevezetésen kívül? Igazából semmi extra, csupán az örök szlogen: BUZI MLSZ, BUZI MÉDIA!! :)) Ja, aki pedig összefutna ezzel a Retteghy István nevű "rendkívül" szimpatikus úriemberrel az utcán (neki köszönhetjük ezt a "kis büntetést"), remélem megfelelő "illedelmességgel" üdvözli a kedves édesanyját a nevemben is!!! Köszi! ;))

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 50
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818167
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Administrator