(beszámoló) PAUL VAN DYK @ BRNO (2010.04.02) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2010. április 14, szerda - 18:06
Csehország egy csoda, egy felülmúlhatatlan partyvidék efelől eddig sem volt kétség, de most aztán végképp bebizonyosodott, hogy ezek tényleg nagyon tudnak valamit. Szerencsére Brno-ban is pont ugyanolyanok az emberek, mint a Prágában, a csajaik pedig valóban a Földkerekség legnagyszerűbb tüneményei, ilyen varázst eddig csak Ozorán tapasztaltam, asszem itt akarok élni örökre, na... :))

Pénteken 2 autóval, 7-en vágtunk neki a 2*350km-es távnak és a kissé késői indulás + a kisebb megállások miatt csak kb. este 10-re sikerült beparkolnunk az óriási méretű Brno-i Expo területére. Kint baromi hideg volt, de mivel a vezetés után kellett valami alapozás, így a bemenetel előtt pár csoportfotó készítése közben azért még fogyasztottunk rendesen a Bacardikból és pálinkákból. :) A VIP-eseknek külön parkoló, ingyenes ruhatár, elkerített részek és még 1-2 extra járt, ennél többet nem igazán kaptunk a pénzünkért, szóval megintcsak „megérte” megvennünk. ;)) Beérve kellemes meleg és hosszú ruhatársor fogadott minket, persze a sorbanállás teljesen türelmesen és kultúrált keretek között zajlott, hiába ez nem Magyarország... ;) Az árak a barátinál is barátiabbak, rum 40CZK, sör 45CZK, hot-dog 20CZK, feles kóla 45CZK, ilyen korrekt itallapot bármikor szívesen vennék a továbbiakban is a bulikon. ;) Az Expo Csarnok hatalmas, nagyobb, mint nálunk a Syma „A”, úgyhogy a „heringeffektus” ismeretlen fogalom volt, a kb. 6000 ember gond nélkül elfért a nagy terület miatt.

A magyar csapat
(a magyar csapat)

Első dolgunk a VIP felső szintjére vezetett ahol egyből kaptam egy intenzív sokkot mikor egy cseh brigádtól megkérdezve a világítórúdjaiknak vételi helyét, ők látva külföldiségemet kezembe nyomtak csak úgy egyet a sajátjaik közül... :) Miután mondtam, hogy Magyarországról vagyunk, ők még barátiabban egy „Oh yeaaaah, Balatonsound!” kiáltással lepacsiztak, majd egy kölcsönös "See you there in July!"-al már villámgyorsan el is tűntek a tömegben. :) Mondhatni, hogy végig a VIP-ben warmup-oltunk, Michael Burian-t innen hallgattuk, hogy aztán Paul van Dyk szettre immár a plebs első sorai között tomboljuk. :) A decemberi Vandit Nighton kapott VANDIT feliratos mikulás-sapijaink nagy népszerűségnek örvendtek, de nem csak mi gondoltuk a megjelenés eme furcsa formáját, később találkoztunk egy Vandit sálat lengető sráccal is, tisztára úgy néztünk ki, mintha meccsre mentünk volna: sál, sapka, zászló. :))

A PvD szett sok újdonságot nem tartogatott, mostanában többet hallottam, mint bármelyik dj-t, azonban megunni nem tudom és bár valószínűleg soha nem ez lesz a Nr.1 stílus nálam, ettől függetlenül nagyon bejön amit csinál a német. A Laci nyakába mászás természetesen most sem maradhatott ki, a Paul Van Dyk Hungarian Fan Club zászló lengetést PvD ki is szúrta egyből és egy kacsintással+feltartott hüvelykújjal honorálta rajongásunkat. :) A zenékre semmi panasz nem lehet, a nagyobb saját számokon, mint a „Time Of Your Lives”, „Crush”, „We Are One” és „Home”-on kívül volt „Born Slippy”, „Pjanoo”, „Flaming June" és a mostani egyik új kedvenc, a „Greg Downey - Global Code” is .

A közönség 10 pontos, akárcsak a csajok, ismételten csak mosolygott mindegyik a fotóknál és elsőre, szó nélkül álltak oda egy-egy közös kattintásra, nagggyyon imádjuk őket!! :) PvD után már a zúzosabb zenék, mint pl. a „Stranger To Stability” (yeeeeah) kaptak helyet, mi pedig maradék erőnket is szétugráltuk, míg végül az éhség és a fáradság nem győzött. :) Kaja szinte fillérekért volt a csarnok hátsó részén, ahol piercing stúdió, partykellékes és egyéb standok is álltak, előttük pedig fotelekkel megoldott pihenőrész, bizony nagyon jól esett itt egy kis ücsörgés. :) Hajnal 6ra mondhatni mindenki kipukkadt, így kollektíven a távozás mellett döntöttünk, kihúztunk a kocsihoz és kisebb alvás után visszaindultunk Budapestre...

Hangulatilag, közönségileg kifogástalan este volt, Csehországba bármikor szívesen jövök ezután is, imádom ezt az egyedi, felülmúlhatatlan partylégkört, itt mindig garantált a 10 pontos buli! Pepének köszönet még1szer az útért és a teljes hazavezetésért, a csapat többi tagjának pedig a társaságért, megmutattuk azért mi is a cseheknek!! ;) Fotók a BULIKÉPEK-nél, videók a YOUTUBE CHANNEL-emen!
Still in love with Czech Republic!!!! :))))

További fotógalériák:
- Rave.cz
- Vychytane.cz (1. sorozat)
- Vychytane.cz (2. sorozat)
- Vychytane.cz (3. sorozat)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Letöltések
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 58
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 530939
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
Legújabb letölthetőségek
DJ Shah @ Dopler, Pozsony 2009.05.09
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Paul van Dyk @ Prága 2008.09.20
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Ozora Fest 2008 @ Ozora (08.06-08.10)
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Administrator