(beszámoló) HOUSE CLASSIC @ STÚDIÓ (2010.04.04) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2010. április 08, csütörtök - 20:16
Bár volt 1,5 napom regenerálódni, úgy látszik ilyen öregen már ez sem könnyű feladat, bizony nagyon nehezen sikerült megindulni a Hajógyárira vasárnap. :) Ha tehetem messze elkerülöm ezt a helyet a közeg miatt, azonban ez az este olyan bulit ígért zeneileg, amit nagyon ritkán kapunk meg itt Budapesten, úgyhogy erre az egy alkalomra megpróbáltam félretenni undoromat. ;) A ’90-es évek közepén kirobbant nagy „techno bummnál” igazi szerencsésként már ott lehettem, a szerelem azóta is tart, emlékszem a kezdetekkor még szinte kizárólag a Bedrockban, a Club Speed-ben és a Dark Side-ban voltak egész estés elektronikus zenei szettek, az összes többi szórakozóhelyen csak kis szemelvényeket, de inkább főleg funkyt kaphattunk a pénzünkért. Aztán persze jöttek a Rave Olimpiák, a Maydayek, a Hyperspacek és még megannyi klasszikus partyk, amik végleg lerakták az azóta is kitartó alapokat itthon és felvirágoztatták a semmiből ezt a műfajt.

Múlt vasárnap ezeknek a nosztalgikus ’90-es éveknek 3 meghatározó dj-je lépett fel hosszú idő  után ismét együtt, hogy közösen emlékezzenek a közönséggel a régi időkre, visszahozva kicsit „fiatalságunk” meghatározó zenéit. Aki ott volt, azt hiszem bizton állíthatja, hogy ez sikerült is nekik, nem akármilyen este volt, bár bevallom az első fél óra után majdnem hazajöttem, a pénteki cseh party és a mostani „partyarcai” között akkora különbségek voltak, hogy az ember azt hitte másik bolygón van... Komolyan mondom, ennyi irritáló, szar majmot az elmúlt 2 év alatt összesen nem láttam sehol... Nem akarok senki lelkébe tiporni, de hálát adok az Istennek, hogy Európa többi részén nem ez a trendi és remélem nem is lesz az soha, mint ami itt folyik a Stúdióban.... Ezen sokk elviseléséhez bizony inni kellett, minek folyományaként 1 óra alatt többet költöttünk, mint Brno-ban pénteken egész este, ilyen „baráti” italárakkal még jobban a szívem csücske lett a hely. ;)))

Viszont ha az emberektől és a helytől elvonatkoztatunk zeneileg olyan überállesz mennyei felhozatalt kaptunk, hogy el sem hiszem, ha ez a party pár száz km-el északabbra van megrendezve, akkor egész biztos életem egyik legjobb buliján lettem volna túl. Minden stílusból megkaptuk a tutit, Tommyboy a house vonalon nyomott erőset, Sterbinszky hálistennek visszatért a trance-hez, Budai meg leadta újra a megunhatatlan Techno-House Classic teljes palettáját, mindhárom fenomén egyértelműen bizonyította újra miért is szerettük őket annyira anno (is). „Plastic Dreams”, „I Believe”, „Out of The Blue”, „Cafe Del Mar”, „Silence”, „Adagio for Strings”, „Communication”, „Saltwater”, „Age of Love”, „Yeke-yeke”, „Dreams”, „Flash”, „The Realm”, „Turkish Bazar”, „Acid Phase”, „To My Beat” és egyéb finomságok pörögtek folyamatosan mindenféle felejtős töltelékszám nélkül, akiknek ezek a himnuszok nem mondanak semmit, azok most azonnal zárják be az Explorert és húzzanak innen a picsába! ;)))

Bár az arcok tényleg gázok voltak, azért a hangulatra nem lehetett panasz, szerintem a Stúdió még nem is látott ekkora tombolást, igaz azt nem tudom valóban ismerték-e az emberek a zenéket, vagy ez náluk csak úgy jött „alapból”. ;))) Mindenesetre reggel 5ig, zárásig zúztunk megállás nélkül, szerencsére mostanában jól el vagyunk látva klasszik bulikkal, de ezek az örökzöldek megunhatatlanok, jó lenne 2-3 havonta átélni hasonló nosztalgikus élményeket, csak könyörgöm: STÚDIÓBA SOHA TÖBBET!!!! ;)) A DJ-knek köszönet a szettekért, láthatóan nekik is jó érzés volt újra játszani a régi kedvenceket, reméljük mihamarabb jön a folytatás! :))
CSAK A KLASSZIK!! :)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Letöltések
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 58
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 530939
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
Legújabb letölthetőségek
DJ Shah @ Dopler, Pozsony 2009.05.09
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Paul van Dyk @ Prága 2008.09.20
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Ozora Fest 2008 @ Ozora (08.06-08.10)
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Administrator