(filmajánló) BITCH SLAP PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2010. március 18, csütörtök - 19:11
A Spartacus sorozat most tényleg elsöprő szerelem nálam, lassan a mindenidők legkedvencebb sorozata cím fő esélyesévé válik, egy igazi fanatikus pedig ilyenkor mit csinál, természetesen megpróbálja bővíteni hiányos ismereteit rajongása tárgyáról. ;)) Mivel Erin Cummings alias „Szpartakuszné” egy ideje a 2010-es TOP3-as csajkollekcióm állandó résztvevője, evidens, hogy vele kezdtem a kutakodást, minden fellelhető információt végignyálaztam róla, amit csak lehetett. ;)) Ezen kereséseknek hála találtam rá legújabb mainstreames alakítására, a BITCH SLAP-re, aminek férfiszemnek tetszetős trailerjének (lásd lenti videón) megnézése után egy percig sem volt kérdés, hogy azonnal be kell rá nevezni!! ;)) Komolyan nem értem, hogy az ilyen gyöngyszemek miért kerülik el a nagyobb publicitást és miért csak ilyen ügyes-bajos úton lehet rájukbukkani, a magam módján mindenesetre megpróbálok tenni valamit a népszerűsítéséért, megérdemli!! :)

Már Spartacus harcos asszonyaként is lenyűgözött Erin, ez a film pedig újabb elalélős „Atyaég, atyaég” jelzőket tudott kihozni belőlem, igaz nem a történet miatt, mert az valószínűleg nem hagy életreszóló élményt senkiben. ;)) A Bitch Slap leginkább a Grindhouse, a Kill Bill ill. a Sin City keverékét és azoknak „B” kategóriás hangulatát próbálja visszaadni még több szexista körítéssel, szerintem sikerrel. Noha az említett nagyágyúkat azért nem közelíti meg, de ettől függetlenül rendben van végig, teljesen okés, szórakozató kis blődséges 2 órát kapunk belőle.

Erin Cummings

A sztori szerint 3 bombázó csajszi a sivatagban egy 200 millió dolcsit érő drágakő rejtekhelyét készül kiverni épp az egyik maffiózóból, hogy aztán az egyre jobban összedőlő tervük folyományaként miniszoknyában, tűsarkúban és duzzadó melltartókban ássanak a kincs után a homokban, miközben flashback bejátszásokkal kapunk információkat múltjukról és indítékaikról. A flashback-ek végig béna blue-box-os effektek előtt játszódnak, időrendben visszafele történnek, mint a Mementóban és itt is a legvégén áll össze a teljes kép, persze jópár fordulattal, csavarral megtűzdelve.

Egyenként nézve sem a történet, sem a rendezés, sem a színészi játék nem világraszóló minőség, és akkor finom voltam, viszont valószínűleg ez nem is volt cél, nem kell komolyan venni egy percig sem az egészet. Ha az ember így áll hozzá, akkor egyáltalán nem merül fel benne, hogy „mi ez a gagyi?”, hiszen amúgyis végig érezhető a paródia és a nagyokra való kikacsintás. A teljes „Xéna” és „Herkules” főcsapat apróbb mellékszerepei és alakításai is ezt a kifigurázásos komolytalanságot próbálják erősíteni, de a Kill Bill-es Gogo hasonmás szintén jópofa ötlet volt.

A célközönség láthatóan az erősebbik nem, ennek megfelelően a csaj felhozatal brutálisan jó, és mint ezeknél a „fa-szállító” ;) kategóriásoknál lenni szokott, a vizespolós játékok, a nyali-falis leszbiszálak, a szexi ruhás amazonok valamint egyéb női csodákra utazó klisék nem hiányozhattak a repertoárból. ;) Mondjuk egy látványos párnacsatát még elviseltem volna, azonban ehelyett van valódi „girlfight” méghozzá nem is kispályás, talán az egyik leghosszabb mely eddig filmben volt, gyepálják benne egymást rendesen a bigék, amit mi férfiak ugye mindig szeretünk nézni! ;))

A Bitch Slap bár sosem fog Oscar díjat nyerni és feltehetően moziba sem jut el, nálam mégis bekerült az utóbbi hónapok legkedvesebb művei közé, a szinte kísértetiesen hasonló stílusú Jenna Jameson-os Zombie Strippers-re azóta más szemmel is nézek, úgyhogy a lentebb olvasható előző kritikám már nem aktuális. :)) Ott nagyon lehúztam, viszont most már tudom, hogy nem szabad rá sem úgy tekinteni, mint rendes filmre és akkor egész korrekt kis alkotás lesz belőle. :) Az IMDB-n 4.7 ponton áll a BS, de ott biztos nem értették a lényeget ;), én erős 8/10-et adok neki, nyálcsorgatós férfiaknak a vizuális élvezetek miatt egyenesen kötelező, a nők meg úgyis utálni fogják!! ;))
http://www.bitchslapmovie.com/

Kapcsolódó linkek:
- (filmkritika) JENNA JAMESON - ZOMBIE STRIPPERS

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 40
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818157
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Administrator