(zeneajánló) A HÓNAP KEDVENC VIDEÓI PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2010. január 28, csütörtök - 18:51
Na, íme 2 nyalánkság melyekkel nem tudok betelni, 2-3szori újranézésük alapprogram minden estére. ;) Kezdjük rögtön ezzel a lenti ukrán szépséggel, aki olyat művel a dj pultban amit ritkán látni. No nem a keverési technikája miatt annyira különleges a videó, hanem ahogy előadja magát közben. Imádom ha egy nőnek van kisugárzása, belőle pedig csak úgy árad a szexuális túlfűtöttség, bár lehet tényleg csupán a sok bogyó a fő hatótényező a dologban .;)) Akárhogyis legyen, ebben a nőben van valami, és a rövid haj bár kevesüknek áll igazán jól, hozzá tökéletesen passzol!! :) DJ Beauty a leányzó neve és a tavalyi Kazantip fesztiválról való ez a elsőrangú performansz, a háttérben táncolóktól kicsit olyan, mintha a 90-es évekbe csöppentünk volna vissza, retro-rave arcok mindenhol. :) A zene elsőrangú, a "Loco & Jam - Medusa" a hónap egyik kedvencévé is vált rögtön, annyira bejön ez a kiállós, tekerős, de mégis pattogós zene, hogy lepetézek tőle. :)

A Gaia - Tuvan hivatalos videóklippben találkoztam először a fesztivállal, azóta jobban utánanéztem neki és teljesen rákattantam, a tavalyi lineup pl. elég erősre sikerült, hisz Armin, Paul van Dyk és Sven Vaith is a fellépők között volt. A helyszín az ukrán Krím félsziget, aminek nyári klímája és csodás tengerpartja ideális egy jó partyhoz, ahogy erről az ott készült videók is tanúskodnak, egész biztos érdekes kalandokban bővelkedő, élménydús lenne a túra ebbe a nyugat-európai világtól kissé eltérő, de óriási fejlődésnek indult régióba, szóval Ozora előtt erősen megfontolandó a részvétel, én inkább erre szavaznék Nature One helyett... ;))

A másik videó egy szintén kissé őrült dj-hez tartozik, aki nem más, mint Yoji Biomehanika!!! Ő volt a trance és a hardstyle összegyúrásának az atyaúristene, a 2004-es Sensation Black-es összefoglalóban ismertem meg, amit ott csinált az 10/10; szállós trance, majd odabaszós, géppuskaropogásos hardcore, very yammmmmmmyyy!! :)) 2005-ben a Trance Energy-n is fellépett (lásd a videón), sajnos mi csak a következő évtől kezdtünk el járni, úgyhogy ez a briliáns szettzárás kimaradt, pedig bárhol az életemet adnám most egy ilyenért. :) Ahogy 1:17-nél egybefüggő masszaként hullámzik a tömeg Mauro Picotto Komodo-jának hardverziójára, abba minden egyes nézés után beleborzongok újra és újra, a hollandok nagyon érzik ezt az általuk kitalált zenét. :) A japán „predátor” azóta nevet és kicsit stílust is váltott, így inkább a régi szettjei maradnak meg etalonnak, simán YOJI-ként már tech-dancet-et vagy mifenét játszik, egyszer azonban még mindenképpen jó lenne élőben is látni/hallani az őrültségeit. :)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Letöltések
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 58
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 530939
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
Legújabb letölthetőségek
DJ Shah @ Dopler, Pozsony 2009.05.09
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Paul van Dyk @ Prága 2008.09.20
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Ozora Fest 2008 @ Ozora (08.06-08.10)
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Administrator