(blog) A LEGNAGYOBB GYERMEKKORI TRAUMA ;) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2010. január 17, vasárnap - 13:02
Hohóóó, már megint mekkora kincset találtam!!!!!! :))) Egész biztos mindenkinek van maradandó gyermekkori filmes élménye, legyen az akár az első mozifilm, az első pornó vagy éppen a legnagyobb mozgóképes ijedelem. :) Na, ez utóbbit nekem a lenti videón látható Alfa holdbázis és a polipszörny okozta, túlzás nélkül állíthatom éveket vett el a nyugodt, boldog életemből, a sötétben való rettegések, a borzasztó rémálmok és az ordítva ébredések hosszú ideig végigkísérték a fiatal, fejlődő szervezetemet. :))

A Zsékategória blognak köszönet a videóért, a fikázós címért ("Bábjáték az Alfa holdbázison") viszont kevésbé, egy 30 éves filmtől ne várjunk mai effekteket bazz, ez csak egyetlen filmnek sikerült a történelem során, a Star Wars-nak. ;)) Most megnézve a jelenetet már csupán mosolygok rajta, hogy anno ettől szartam be piszkosul, azonban akkori szemmel nekem tényleg felért egy óriási traumatikus sokkal, az a szörnyhang és azok a kiköpött hullák örökre beleégtek az agyamba és gyermekkoromba. Kicsit később, a 80-as évek elején a TV1-en futó „Messziről jött ember„ című sorozat André de la Bossier-je aztán persze rátett még egy lapáttal a hisztérikus idiótává válásomhoz és végképp sikerült szertefoszlatni minden reményt egy egészséges lelkületű kamasz Breki kifejlődéséhez. ;))) Ezt csak évek múlva egy teljesen más típusú filmes élmény tudta helyrehozni, de ez a Jenna-korszak már egy másik történet... ;)))


(mindenkit megnyugtatok, hogy a fenti szörnyet végül megölték, mivel azonban
a lézerpisztoly szart sem ért ellene, ezért fejszével verték szét
a világító lámpáját szívét a rohadéknak ;))

Meglepő módon, felcseperedve a beszaratós műfaj a kedvencemmé vált, kár, hogy kevés igazán jó alkotást csinálnak manapság belőlük... Viszont itt van rögtön az éppen tegnap látott Paranormal Activity, amit meg kell említsek jó ellenpéldának, mert ez végre egy újabb kötelező darab minden ilyet szerető filmőrültnek, a besza-behu tuti garantált alatta!! :)) A Blair Witch Project egykamerás FPS nézetét hozza, akárcsak annak számomra nagyon bejövös ijesztgetési technikáját. Szintén kis költségvetésű, kevés szereplős film és főleg a lélektani frászkeltésre mennek, sikerült engem is párszor durván megborzongatni, amit a pár évvel ezelőtti énemmel ellentétben most már kifejezetten jóleső érzésű adrenalinszint emelkedésként éltem meg. :)) Az egész film minden szempontból rendben van, egyetértek azokkal a véleményekkel, hogy az utóbbi évek egyik legjobbja a műfajban, nem is akarok nagyon bővebben spoilerezni, aki nem látta az nézze meg, slussz-passz! :)
Hivatalos honlap: http://www.paranormalactivity-movie.com/
Minősítése: Horror fanoknak kötelező!! :)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Letöltések
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 58
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 530939
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
Legújabb letölthetőségek
DJ Shah @ Dopler, Pozsony 2009.05.09
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Paul van Dyk @ Prága 2008.09.20
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Ozora Fest 2008 @ Ozora (08.06-08.10)
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Administrator