(szubjektív) HAJRÁ DEBRECEN?? PFFF, SOHAA!!! PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. október 28, szerda - 18:29
Gondolkoztam, hogy bepostoljam-e ezt vagy inkább mégsem, de aztán a mai napos cselekedetük után eldőlt mivel a Kondások, amolyan igazi prosztó csapat módjára nem árusítanak jegyet a pénteki meccsre csak elővételben, a környékbeli Újpest szurkolók és a Szentélytől távolélők meg kapják be.

Előre bocsátom, a debreceni emberekkel semmi bajom, rengeteg onnan származó ismerősöm van,  a foci azonban más, abban nincs barátság, úgyhogy a lenti "riposzt" csak a Lokira vonatkozik mielőtt valaki magára venné. :)) Nem tehetek róla, de nekem már tényleg kezd felfordulni a gyomrom attól a nagy össznépi seggnyalástól, ami a debreceni focicsapatot körülveszi. Az még hagyján, hogy minden média velük van tele, hiszen valóban jól megy nekik és végre a tévében a magyar fociról nem csak lekezelő híradásokkal vagy balhés összeállításokkal találkozunk, még talán jót is tesz a közegnek. Az viszont már vérlázító, hogy úgy tálalják őket, hogy most pedig mindenkinek imádni kell a Lokit slusz-passz. A meccsüket úgy közvetítik, mintha VB döntőt játszanánk, de a hab a tortán a TV2 (az a TV2, ahol évek óta nincs sporthírek a híradóban) által több napig logóként kiíratott „Hajrá Debrecen!” felirata volt Hát az Anyátok!!! Ilyenkor persze a barátaim és ismerőseim, mind támadólag szegezik nekem, hogy „Hát Te milyen magyar vagy, hogy nem szurkolsz a magyar csapatnak aBL-ben???!”. Na, akkor elmondom itt is kedves skacok, hogy EZ EGY KIBASZOTT KLUBCSAPAT, NEM PEDIG A MAGYAR VÁLOGATOTT, hát a mi a faxért kéne nekem újpestinek nekik szurkolni? Pláne a 2006-os NB1-es garázdálkodásuk óta. Nem szurkolok ellenük (kiv. persze a Fiorentina meccs, mivel ugye VIOLA PER SEMPRE!!), de nekik sem!

Parasztok, éhes a disznóó!!
(photo by Onlila.hu)

Míg ők a selejtezők alatt megkapták a lehetséges leggyengébbeket, mi elsőre kifogtuk a román feketelevest, ki is estünk egyből. :) Igaz, nemzetközi szinten amúgy is sajnos nagy nullát teljesítettünk az elmúlt 20 év alatt, egyedül egy Kassa elleni továbbjutás mondható számottevő, elismerhető produkciónak, a többi tisztes-, de inkább csúfos vereség. A Debrecen viszont az óriási mákos sorsolása után élt a lehetőséggel (ezért gratula is jár nekik) és még talán szimpatikus is lenne a csapatuk, ha nem tették volna az utóbbi 3 évben azokat amiket tettek. Sikerült elérniük, hogy most már jobban utálom őket, mint a Fradit!! Sose bocsátom meg azt arcátlan csalássorozatot, amit vidéki összefogásként együtt műveltek 2005-2006-ban a többi kisebbségi komplexusban szenvedő vidéki csapattal (Győr, Vidi) + az MTK-val az MLSZ aktív támogatása mellett, de akár az idei évet is nyugodtan belevehetjük. Ellenfél lefizetéses motiválása, feljelentgetések, tömeges bírói csalások, szabályok megszegése utáni retorziók elmaradása, de még sorolhatnám bőven a példákat. A BL-be bejutásuktól már egyértelműen ők lettek itthon az MLSZ csapata, letaszítva a trónról a hosszú évekig egyeduralkodó Ferencvárost, akik azóta sem tértek magukhoz ebből a sokkból, hogy mostantól nem őket nyomja a bírói kar és a szövetségi testület, meg is látszik hol állnak így. ;))

Na, a lényeg, hogy engem ne minősítsen senki olyan focitémában, aki csak addig nagy szurkoló amíg a csoda 7 napig tart, míg mi hóban-fagyban kint vagyunk (na jó, voltunk :)) akkor is, amikor nem megy a csapatnak és nem szopja a faszukat az egész ország. Ja, és nem utolsó sorban láttunk ill. megéltünk jópár olyan dolgot, amit a fotelszurkoló nem, éppen ezért bármennyire is fájó egyeseknek, egy igaz, mecsrejáró Újpest szurkoló sosem fog ezeknek szurkolni tiszta szívből a BL-ben az tuti! Végül íme a kedvenc kiírásom, még a kispestiek rakták ki jó pár évvel ezelőtt, de örök érvényű, finom célzás minden mostani, hirtelen csapatot váltott divatmajomnak: „Nőt, kocsit cserélhetsz, csapatot soha!”

Na jó, ez a 2 kiírás még szintén alap:
„Gyülölünk mindenkit!” és „Nobody likes us we don’t care!” :))))

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Letöltések
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 58
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 530939
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
Legújabb letölthetőségek
DJ Shah @ Dopler, Pozsony 2009.05.09
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Paul van Dyk @ Prága 2008.09.20
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Ozora Fest 2008 @ Ozora (08.06-08.10)
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Administrator