(beszámoló) BÓNUSZ, VIZITÚRA, SCOOTER, CSILLEBÉRC, DJ MAG PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. szeptember 26, szombat - 16:38
2009.08.30 FERRY CORSTEN @ BÓNUSZ FESZTIVÁL
Hát erről a 3 óráról még 1 hónap után is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, igazából a 2006 októberi Johan Gielen óta nem volt rám ekkora hatással egy dj szett sem itthon, a trance non-plus-ultráját kaptuk. Semmi üresjárat, végig a trance legjava, megspékelve Ferry saját himnuszaival:. "Made of Love", "Gouryella", "Beautiful", "Out of The Blue", "Breakfast - Remember", "Corderoy - Kyrie", "Chicane - Poppiholla", hogy csak a legjobbakat említsem. Az órámra egyszer sem pillantottam, annyira varázslatos zenei kavalkádot hozott a rotterdami holland, hogy ezzel végképp beírta magát Armin mellé a csúcsra, bár ha az idei teljesítményeket nézzük, akkor még talán meg is előzi picit. Azért az Universal Relegion 4 mostani megjelenése után remélem visszaáll a világ rendje (szerk.: visszaállt), és az 5 órás prágai fellépéstől is világ elsőhöz méltó színvonalat várok Mr. ASOT-tól. :)) Ferrynek mindenesetre hatalmas pacsi, az év legeslegjobb szettjét produkálta, a Bónusz többi része pedig csak a társaság miatt marad emlékezetes, még DJ Observer is kicsit halványabb volt a szokásosnál, nála háromnegyed 8-ig vártam mikor nyomja le a "Vision"-t (saját száma), amit aztán csak nem adott le... :(( Képek a BULIKÉPEK-nél!! ;)

2009.09.11-12-13 VIZITÚRA @ DUNASZIGET
Újabb mesésen elsült hétvége, pedig az időjósok gondoskodtak róla, hogy nem túl feldobva, valamint minden eddiginél több cuccal készüljek a 3 napra. Esőt, szélvihart, borult eget jósolt mindenki, amiből aztán persze mégiscsak egy késő nyári, nagyon kellemes időjárás lett végül. :)) Noémi monnyon le!!! :)) A Szigetköz eddig nálam kimaradt a vizitúrás palettából, a Tiszán, a Kőrősön, a (pest közeli) Dunán, a Mosoni-Dunán át a Rábáig végigeveztünk már majd mindent, ideje volt ezt a szakaszt is végre lenyomni mégha csak egy rövid túra erejéig is. Ég és föld a különbség az ország nyugati és keleti része között ez most is látszott, mindenhol csak tiszta utcák, szép házak, rendezett kertek, barátságos emberek. Kiindulópontunk a Mosonmagyaróvártól 15km-re található, 3 kis településből álló Dunasziget volt, ahol mi a sérfenyőszigeti faluban lévő Beach campingben vertünk tanyát, ami teljesen kulturált, tiszta és nem utolsó sorban most szinte üresen pangó szállásadónak bizonyult. Péntek este bográcsozás, majd szombaton egy lájtos evezés a Duna ezen részének igazán gyönyörű, madárvilágban gazdag, keskeny ágaiban. Nagyon nem kellett húznunk mert rengeteg faág torlaszolta el a vizet, így inkább a szlalomozás és a gátakon való átemelés játszotta a főszerepet. :) A csodás idő, a csend és ez a totális nyugalmat sugárzó környezet rendesen feldobta így a nyár végével kissé leereszkedő hangulatomat, örülök nagyon, hogy sikerült az év utolsó napsugarait ilyen jól kihasználni. Szombat este ismét bográcsozás, majd egy a házipálesztől való kemény berúgás, minek következményeként később a szomszéd faluban, Doborgazszigeten lévő új, luxusdiszkó vendégszeretét teszteltük le. A Club D1 csillagos 5-ös (pláne egy faluhoz képest) kívül-belül, akárcsak a fény és hangtechnika, sajnos egyedül az emberek hiányoznak a helyről. Zeneileg a mostanában futó kommersz house fut, de igazából ennyi pálesz után még ez is jó volt, pláne, hogy a 1000Ft-os belépőt még le is ihattuk, ami mondjuk nem olyan egyszerű, mert egy whisky-kóla+üveges sör 910Ft-ot kóstált mindössze. :)) Pesten kb. 10 éve nem ittam ennyi pénzért piát szórakozóhelyen. :)) Kár, hogy mindössze kb 15-en voltunk, valószínűleg ez a dizsi vadiújságának köszönhető, én mindenesetre szurkolok nekik, hogy ne fuccsoljanak be, mi jól éreztük magunkat itt.

            
            
            

Másnap a Dunakiliti ágból nyomtunk immár egy keményebb szakaszt, szintén gyönyörű és változatos tájak társaságában. A kicsit raftingra emlékeztető Jegenyési-bukót kihagytuk, de ettől függetlenül sodrás volt rendesen, pedig a víz nem is állt magasan. Ez már szélesebb szakasz és emelés is több volt a holtágak miatt, viszont kitekintettünk az Öreg-Dunára és húztunk egy keményebbet sodrással felfelé is. Nagyon jó volt ez a 3-4 óra evezés, pláne, hogy az időjárás továbbra is igencsak kegyeibe fogadott minket. A túra zárásaként a tegnapi diszkóval átellenben lévő Zátonyi Csárdánál meg(késő)ebédeltünk, ahol a marhapörkölt az év legfinomabb kajája címet el is nyerte nálam iziben. Csodálatosan omlós húsdarabkák, hozzá a kis almapaprika, uuuhhh, nagyon nyami-nyami volt! A klub mellett közvetlenül pedig ott van a Zátonyi strand, ami a Szigetköz egyetlen ingyenes, engedéllyel rendelkező szabadstrandja és olyan pöpecre kiépítve, hogy csak lestünk. Kár, hogy igazi strandidő nem volt, így sajnos nem tudtuk pancsival zárni a túrát, de ez a hely nyáron valóban paradicsomi állapotokat idéző. :) Nos, a tavalyi tiszafüredi nyárzáró evezéshez hasonlóan ez a hétvége is remekül sikerült, az egyik legjobb nyaralási forma továbbra is a vizitúrázás! :) Jövőre tutira visszatérünk Dunasziget! ;)

            
            

2009.09.15 SCOOTER @ BME FESZTIVÁL
Na ez az amitől nem vártam sokat, az ucsó pillanatban még kedvem sem nagyon volt elmenni mégis akkora buli keveredett belőle, hogy csak néztem ki a fejemből: "atyaaaaég!". :)) Korrekt szervezés, átlagos árak, jó csajok a Budai rakparton felállított sörsátorban és legnagyobb meglepetésre az 5000Ft-os jegyárak ellenére full teltházas, őrületes koncert. Akkora tömeg volt, hogy HP-jékat a langaléta egyetemistáktól és kezeiktől kb 3-szor sikerült max megpillantani, no meg akkor mikor a Laci nyakában ugráltam az egyik szám alatt. :)) Brutális volt a látvány felülről, ennyire tombolni egy teljes(!!) publikumot nagyon-nagyon régen láttam itthon. 2 óra tömény ugrálás és vagy 3 liter izzadás, főleg a régi slágerek tömkelegével: "Call Me Manana", "Jumping All Over The World", "The Question Is What Is The Question", "I’m Raving", "J’adore Hardcore", "Weekend", "How Much Is The Fish", "Nessaja", "And No Matches Jump That Rock", "No Fate", "Jigga Jigga", "Maria", "Ramp", "One" és aztán zárásként az egyik legeslegnagyobb muzsika a "HYPER-HYPER" (lásd lenti videón)!!!! A tracklista lehetett volna kicsit jobb is, több régebbi kedvenc felcsendűlhetett volna, mint pl: a "Move Your Ass", a "Fire"-t vagy éppen az "Endless Summer"-t, de így is felemelő 1,5 órát adtak a német srácok.

Utána Sterbinszky jött, aki szintén óriási meglepetést okozott, megkockáztatom, még talán sose hallottam tőle ilyen jó szettet élőben, igazi slágeres, pattogós house és trance, de nem a mai szarokból, hanem jó kis, régi, mai napig imádnivaló muzsikák tömkelegéből: "Saltwater", "Hey Boy, Hey Girl", "No Good", "Gates of Mind", "Lizard" meg egy csomó hasonló finomság, a hajnal 4-es zárásig ki sem akartam mozdulni a tömegből. Sterby is nagyon élvezte zenélést és bizony, amilyen álldogáló, unott pöcs volt a közönség még Scooterék előtt a warmup szett alatt, annyira beindult és 180 fokos fordulatot vett a hozzáállásuk a végére és eszement jó hangulatú bulit varázsoltak. Remek koncert, remek Sterbinszky, ha mindig ilyenek ezek a BME-s bulik, akkor jövőre is itt a helyünk! :))

2009.09.18 THE CIRCUS MAXIMUS PRES. NORMAFA OPEN AIR
Sok jót nem tudok róla írni, pedig a 6 stage és a Normafa előzetesen elég jó kombinációnak igérkezett. Az underground elekronikus zenei műfaj majd minden ága képíviseltette magát: dnb, techno, minimal, goa, rave (igaz, ilyet nem hallottunk), breakbeat, dubstep, mégse lett belőle jó buli. Nagyon durván alacsony volt az átlagéletkor, 20 év felett nem nagyon láttunk embert, tisztára mint egy tinidiszkó, bazz. Most már tényleg csak ilyen fiatalok járnak underground bulikba??? Hova lettek a régi Minimalheadz-es, Labirintusos arcok??? :((( Az emberek übergázok, a melegsörös büfé úgyszintén, a helyszín viszont nem rossz, bár nagyon közelre rakták egymáshoz a stage-eket és sok volt az "áthallás" közöttük. A deko nulla, a hangosítás szintén, a tömeg miatt meg alig lehetett élvezni az egészet. A goa stage egy vicc, az estét egyedül a klasszik szettes technó rész mentette meg, ahol tényleg baromi jót tolt a Naga+Beta páros, itt legalább ugrálhattunk egy kicsit. 3-kor eljöttünk, ennyi bőven elég volt a buliból, legközelebb tuti kihagyjuk... Több szót nem érdemel az este, képek ITT!!!

2009.09.23 DJ MAG SZAVAZÁS
Lezárult a szavazás, idén rájuk nyomtam, bár olyan nagyon nem voltam elájulva most senkitől, lehet csak mert öregszem. :)
1. Ferry Corsten - "mert megérdemli" és mert egyszer már kijár neki is a "The World's Number One DJ" cím
2. DJ Shah - produceri munkában még mindig ő a legjobb, stílusban pedig hálaistennek nem követi ezt a mostanában menő kalapálós, egysíkú szart amit sajnos mindenki elkezdett átvenni.
3. DJ Observer - Tabuban, Creamfieldsen és Bónuszon is kimagaslóan jókat tolt, a "Vision"-ért pedig óriási leborulásom.
4. Myon & Shane54 - "Hát magyarok vagyunk, nem?" :) És mert "Support your local football team DJ team"! ;))
5. Armin van Buuren - azért még mindig Ő a nagy kedvenc, de elég volt az első helyből, nem akarok egy agyonsztárolt Tiesto 2.0-át!! ;))

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 2
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818003
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 17, szerda, Rudolf napja van.
Holnap Andrea napja lesz.
Administrator