(beszámoló) MIT 2009 @ GÁRDONY (06.19-06-21) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. június 28, vasárnap - 11:24
Mit, mit, mit??? Hát a MIT!!!! :) Ha június közepe, akkor Mol Ifjúsági Találkozó immár 12 éve folyamatos részvétellel. :) Azóta a neve átváltott MOL Summer Party-ra és ezáltal a színvonal is gyengült, már egyáltalán nem a MOL-os "ifjúság" a fő célközönség, hanem inkább az unalmas MOL-os családok. ;)) Ettől függetlenül a megjelenés kötelező minden évben, már csak a régi csapat és az állandóan változó helyszínek kavalkádja miatt is. Na jó, idén kivételesen ismét Gárdony kapta a rendezés lehetőségét, ami mondjuk csöppen sem volt baj, mert a Sport Beach nagyszerű választás erre a bulira, közvetlenül a Velencei tó partján elhelyezkedő, remek felszereltségekkel bíró sajátosságaival. A tavalyi gyengusz részvétel után idén óriási meglepetésre teljes létszámmal képviseltettük a régi battai-pesti operátori gárdát, bár persze összevissza érkeztünk és összevissza szálltunk meg. :)

Én a sátras megoldást választottam, ez eddig mindig bevált, már csak a hangulata miatt is, egy évben ennyit igazán ki lehet bírni "nomád" körülmények között. Pénteken 4 után indult a buszunk és egyből belefutottunk egy jó kis dugóba, az M7-es és a 70-esen is totál kocsisor végig. 2 óra alatt azért csak sikerült megtenni az 50 km-es távot, viszont a sörök hatására az ucsó métereket én már nem a buszon töltöttem, mert nem bírtam tovább 00 nélkül, elég durva szitu volt. :))

MIT 2009

Este 7-kor gyors sátorverés, majd mivel szerencsére a melegtől a tökünkről is folyt a víz, ezért irány a tó egy kis pancsizás erejéig. Sikerült kihasználni az utolsó sugarakat, mert alighogy kijöttünk beborult az ég, megjött a szél és vasárnapig már csak ezt kaptuk végig az arcunkba. A MIT-en megszokott hozzávaló az eső, olyan, mint vurstlihoz a sör, csak nem annyira kellemes. :) Közben a csapat is összeverődött és megkezdtük az "éjszakázást" az egyik asztalnál a már délután óta futósörsátoros programsorozattal a hátterben. Marót Vikiék kissé korán kezdtek, így az ő rocki bulijukat kihagytuk (óóó, de kár ;)), azonban a későbbi gépzenét már semmiképpen, sátorzárásig ment a zúzás rá bent. Mindenesetre a szervezőgárda elmehet a búsba, de nagyon, mert azt bár megszoktuk, hogy évről-évre előbb van vége az estének különböző hülye indokok miatt, ez a fél 2-es zárás viszont már az abszolút pofátlanság kategória, most komolyan. :((( Kint persze orkánerejű szél, pláne ott, közvetlenül a part mellett, de kocsmafelfedező körút nélkül nem fejezhettük be az estét. :) Sikerült is találni egyet, ami persze "szerencsénkre" már éppen zárt, de a zenegépük még élt, úgyhogy legalább azzal tudtuk szórakoztatni magunkat kifulladásig. :))

Szombaton hűvös, esős őszi idő ébredéskor, tipikusan olyan, amikor nem tudsz mit csinálni, már pedig egy ilyen rendezvényen ez élet elleni bűncselekmény. :) Napsütésben tökéletes lett volna a nap, így csak a gyerekeknek szóló programokkal szórakoztattuk egy ideig magunkat, majd inkább jobbnak láttunk elhúzni az Agárdi Termálfürdőbe melegedni. :) Na, ez baromi jó választásnak bizonyult mégha a vize igazán lehetett volna kicsit melegebb is. A testünknek azért jót tett a kényeztetés, ezért hálistennek a vacsora után megújult erővel kezdhettük a második éjszakát. :)) Hát a csapat magja szégyellje magát, szinte majd mindenki hozta a "nyugdíjas" formát, szerencsére azért mindig találni bulira fogható arcokat és lányokat a résztvevők között. :) Persze az estét megint idő előtt lelőtték és azelőző napi kocsma is bezárt mire ismét odaértünk, de végmegoldásként behúztunk az egyik hotelbe pingpongozni és mulatkázni hajnalig, úgyhogy feltaláltuk magunkat. :)

MIT 2009

Másnap ébredés után már el kellett hagyni a területet, ennek betartásáról gondoskodtak a szervezők, mert gyorsan bezárták a WC-ket jófej módjára. :) Az idő továbbra is tré volt, viszont legalább az eső nem esett, így a sátorbontás is könnyebben és nyugodtabban ment. :) Mindent egybevetve MIT az mindig MIT, én baromi jól éreztem magam most is, akárcsak az összes eddigin, nem mellékesen pedig mindig ez anyárindító első "fesztivál", szóval szeretjük nagyon, na. Jövőre több napfényt!!! :))
Fotók a BULIKÉPEK-nél!!!

Kapcsolódó linkek:
- (beszámoló) MIT 2008 @ GÁRDONY (06.06 - 06.08)
- (beszámoló) MIT 2007 @ SZOLNOK (06.08-06.10)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Letöltések
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 58
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 530939
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
Legújabb letölthetőségek
DJ Shah @ Dopler, Pozsony 2009.05.09
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Paul van Dyk @ Prága 2008.09.20
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Ozora Fest 2008 @ Ozora (08.06-08.10)
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Administrator