(beszámoló) HYPERSPACE @ SYMA "A" ARÉNA (2009.04.11) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. május 01, péntek - 10:47
Hát az utóbbi hetekben rendesen el vagyok csúszva mindennel, a 3 héttel ezelőtti Hyperes beszámolóra sajnos csak most jutott kb. 15 perc időm egy kisebb beszámoló erejéig. Szóval, Hyperspace! 8-10 éve még fogalom volt ez a név, a régi Patex1-es és Patex2-es bulik örökemlékű és felejthetetlen élményű estékként maradtak meg azóta is minden résztvevőben ebben biztos vagyok, sajnos el sem tudom képzelni, hogy a közeljövőben itthon bármi ahhoz hasonló partyközeg (jó és rossz tulajdonságaival együtt) legyen akár csak kialakulóban is. A hosszú "felhőtlen" idők után törvényszerű következmény volt a mélyrepülés, ami először a Complex-be való költözéssel kezdődött, majd abszolút mélypontként a Bed és társaiba, nem csoda és talán nem is baj, hogy a régen 1,5 havonta jelentkező partysorozat átváltott évi egyszeri alkalomra. Tavaly ez éppen egybeesett hollandiai ARMIN ONLY-s turnénkkal, így akkor kimaradt, idén viszont nagy-nagy bánatomra Amszterdam felejtős a recesszió miatt, ezért amolyan fájdalomcsillapítóként néztünk le helyette Hájperre egy jó kis technós szeletelésre, úgyis hiányzott már egy ilyen igazi, brutálisan tombolós este is. A lineup igen erős lett: Adam Beyer, Dj Hell, Anthony Rother, Felix Kröcher, The Advent!! Nem rossz-nem rossz!!

Hyperspace 2009
(Photo by partynews.hu)

Hát a bejutás nem ment éppen zökkenőmentesen, nagyon nem úgy indult az este ahogy kellett volna, maradjunk annyiban mindenféle komment nélkül, hogy 2-re azért valahogy csak sikerült beérnünk a Symába. ;)) Ugyanott volt a buli, ahol a 2007 szeptemberi PvD banzáj, emberekből azonban valamivel több jött össze, de még fértek volna be bőven, kb 3-4000 főre tippelek. A hangulatnak már köze sincs a régi feelinghez, ennyi unatkozó embert még nem is láttam talán Hájperen, a világítórudak se olyan divatosak manapság és jó csajokból is kevesebbet láttunk. ;) A késői leérkezés miatt sok mindenkiről lemaradtunk, először talán csak DJ Hell-ből hallottunk normális mennyiséget, de a kivetítőn a Heroes-os főcímre emlékeztető Föld állandó megjelenésén kívül nem sok más maradt meg bennem a fellépéséből. :)) Ellenben The Advent olyat zenélt, hogy egyszerűen lepetéztem. Ilyet vártam előzőleg az estétől és tőle meg is kaptam, nyugodtan állíthatom az év eddigi legjobb szettjét produkálta a portugál csóka, ami nem kis elismerés tőlem beszűkült trance fanatikustól egy technó dj-nek. Pure technó a legjavából, de nem az az unalmas, egysíkú monoton szar, a kezem például már-már annyit volt fent a fejem felett, mint egy Trance Energy-s performance alatt. :)) Le a kalappal előtte tényleg, akárcsak Félix Kröcher előtt is, aki bár keményebbre vette a figurát, és ráadásul legalább olyan örült a pultban, mint amilyen mondjuk Woody van Eyden szokott néha lenni, és szintén igencsak bejövős szettet adott. A végére jött a megszokott Igor zúzda, viszont annyira felpörgetett Advent és Kröcher, hogy fél 8-kor a záráskor még egyáltalán nem is éreztem magam fáradtnak, simán elugráltam volna akár 9-ig is és talán most fordult meg legkomolyabban a fejemben, hogy életemben előszőr átmenjek afterozni. :) Társaságunk ismét hozta a formáját, azt a bizonyos "pofonládát" megint rendesen feszegettük, például mikor a bejutásnál Adam Beyerként akartunk bemenni a VIP listán, vagy mikor a pultnál a lineupról kértünk piát, de nem értékelte próbálkozásainkat az a felcsapott galléros pojáca sem, akinek pár pia után megigazgattuk gallérját, szóval lassan tényleg kijár nekünk egy verés. :)))

Összességében az utolsó 3-4 óra miatt egy zeneileg rendkívül jó partyt kaptunk és a kellemetlen előjáték ellenére (vagy éppen miatt) az egyik legemlékezetesebb HS-ünk lett végül, megérte kitartani. :) Igazán jól esett ez a zúzás, az est szomorú megállapítása mindenesetre az, hogy a technó is haldoklik itthon... :(( A szervezés volt már jobb is, akárcsak a hang és a fények, egyedül az óriás kivetítő érdemel kiemelést. A WC továbbra is káosz a Symában, egyszerűen nevetséges, hogy fél órát kell állandóan sorban állni egy pisálásért, a szekuritisok pedig ugyanolyan agyatlan bunkók, mint itthon mindenhol... A közönség gyenge volt, azonban zavaróan sok óriás pupillás, "nyámnyogó" tinit most legalább nem láttunk, bár reggel zárás után mikor kiértünk a napfénybe bizony erősen tartottam tőle, hogy néhány "zombi" azért esetleg hamuvá válik. :)))

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 43
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818447
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 23, kedd, Béla napja van.
Holnap György napja lesz.
Administrator