(zeneajánló) ATB - WHAT ABOUT US PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. április 15, szerda - 20:00
ATB IS BACK!!!! NAAA VÉGREE, ezt vártam, újra itt van egy igazán kiemelkedő muzsika! André Tanneberger-ben mostanában amúgy sem lehet csalódni, ha valami újjal kijön az tuti nagy kedvenc lesz. Igaz, régen miután az elég bejövős, Woody van Eyden-nel alkotott Sequential One duóból átváltott szolóba már nem voltam akkora fan, a "9 PM (Till I Come)", a "Don't Stop" vagy éppen a "Hold You" korszakát nem is kifejezetten csípem, ráadásul annyiszor játszotta már ezeket, hogy baromira meguntam mind. :) Viszont később megint kivirágzott igazi tehetsége és olyan zenékkel is előjött, mint a Sunset Girl, a "Summer Rain" vagy éppen a "Renegade", amik a mai napig az örökkedvencek és a bármikor szívesen hallgatottak előkelő listáján helyezkednek el nálam. A tavaly megjelent "Trilogy" album 10 pontos korong, annak ellenére, hogy a második CD-jét talán ha egyszer hallgattam meg, de az elsőnek az összes száma briliánsnál briliánsabb alkotás, egyszerűen nincs gyenge része.

A május 1-jén megjelenő "Future Memories"-tól hasonló színvonalat várok, a nemrég netre felkerült  "kedvcsináló kostóló" hozzá szerencsére abszolút ezt is ígéri, jelenleg Ő az év legjobban várt albuma cím jeles tulajdonosa. Az első single róla eme fenti "What About Us", amit a legújabb hobbimnak, azaz a Twitter-nek hála már a feltöltése után pillanatokban meg is tudtam nézni, úgyhogy ha másra nem is, arra tényleg jó ez az új őrület, hogy azonnal infót kaphat az ember kedvenc előadójától, lemezkiadójától, celebjétől vagy éppen "művésznőjétől". ;)) A "What About Us" hibanélküli, pedig a "dárenbész"-tól mindig is kirázott a hideg, azonban itt ez a törtütemes alap körítve a megszokott ATB-s hangzással kíváló egységet és egyediséget ad az egész ízéhez. A videóklipp amúgy a most március végi, minden évben pazar lineupot felvonultató Miami-i Ultra Music Festival-on készült, a legeslegnagyobb álom jelenleg az ide való kijutás jövőre, nagyon tervezzük és szervezzük, jó lenne egyszer márciusban tengerben fürdeni és a napsütéses szabadég alatt bulizni, majd meglátjuk a spórolás és a recesszióból való kilábalás hogyan segítí tervünk megvalósítását, André mindenesetre ezzel újabb lökést adott nekünk, hogy 2009-ben ott kell lennünk nekünk is. :)

Tehát nem feledni, 2009.05.01 az új album megjelenése, tutira kapunk még róla 1-2 padlófogásos szerzeményt, és júliusban pedig ATB (+ Above&Beyond) a cseh Creamfields-en, ami szintén alap!! Menni keeeeeell!! :)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Letöltések
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 58
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 530939
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
Legújabb letölthetőségek
DJ Shah @ Dopler, Pozsony 2009.05.09
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Paul van Dyk @ Prága 2008.09.20
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Ozora Fest 2008 @ Ozora (08.06-08.10)
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Administrator