(blog) MÉG MINDIG PRÁGA... + WHAT'S GOING ON PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. március 22, vasárnap - 16:53
És még mindig Prága, és még mindig Transmission!!! :)) Ez a fantörpikus, szavakba nehezen önthető, tüzijátékokkal és  lézershow-val is rendesen megspékelt intró (lásd lenti videón) éppen Ferry Corsten után következett Rank1-ék felvezetéseképpen a Vision Impossible srácaitól, de mi nagyon elől álltunk, így a látványt sajnos nem élvezhettük teljes fényében, úgyhogy fontos következtetésként levontuk, ilyet többet nem csinálunk és legközelebb inkább hátrábbról csodáljuk az eseményeket. :) Sajnos még mindig semmi infó valami jó kis közeli dátumú prágai trance buliról, mindenesetre július elején (végre nem Balatonsound-dal egy időben) a breclavi Creamfields már most alapprogramnak igérkezik ATB és Above and Beyond-ék megjelenésének apropóján. :) http://www.creamfieldscentraleurope.eu/

Más. Jöjjön rögtön egy zeneajánló Pedro del Mar február végi Mellomániás Vocal Trance Anthem-jéhez kapcsolódóan. Már 1 hónapja állandó kedvenc ez az Andrelli & Blue feat Hila - What's Going On dal és még mindig megunhatatlan a zene és a vokál. A progresszíves ütemeket hozó svéd Adrian Blue és az upliftinges dallamokért felelős szintén svéd Andrelli duó kiegészülve néha Hila csodaszép hangjával kimondottan ütős csapatot hozott össze, track-ről trackre jobb muzsikákat csinálnak. Kezdték az Imagine-nel, amit a Transparent és a Desire követett mielőtt megcsinálták volna ezt az igazán gyönyörűséget. Tessék mindet meghallgatni, érdemes! :)

Albumajánlóként itt van a Cosmic Gate-ék szenzációsra sikerült "Sign Of The Times"-ja. Ugyan már kijött egy ideje, de még nem említettem eddig, pedig messze az idei év legjobb korongja, sajnos eddig nagyon kevés ilyen jó van 2009-ből. Jó ellenpélda mondjuk "Markus Schulz - Toronto '09"-je, ami például óiási csalódás számomra, nem is akarom nagyon minősíteni, ez a műfaj már nagyon nem az én világom, bocs Márkusz. Giuseppe Ottaviani viszont a 2006-os The Love From Above-os szettje után ismét keményen összekapta magát és a Techno Club 29-es kiadásának egyik CD-jén (a másik természetesen Talla 2XLC-jé) valóban elég korrekt kis szettet hozott össze! Whááá!! Azért igazán jöhetne már több kiemelkedő finomság, mert mostanában tényleg kénytelen vagyok régebbi albumokat ill. zenéket hallgatni az idei gyatrább termés miatt. ;)) Búcsúzóul itt a Dash Berlin frissen kijött videóklippje Jaren főszereplésével, az albumot mint írtam korábban is, baromira várom, remélhetőleg fog legalább akkorát ütni, mint a Los Angeles-i Armin Only-n ez a "Man on The Run" szám. :)
Ja, és tessék látogatni a Pure Bliss Vocal (http://pureblissvocal.blogspot.com) oldalt, az egyik legnagyobb kincs, amire mostanában bukkantam az interneten. VOCAL TRANCE FOREVER!! :))

UI. Épp mielőtt befejeztem volna ezt a postot jött friss hírként, hogy az utóbbi évek botrányosan szar elektronikus zenei felhozatala után idén a Sziget szervezők végre összekapták magukat és elhozzák a Prodigy-t, a Fatboy Slim-et valamint  számomra legnagyobb örömként a világ legjobb dj-jét is. ;)))) Ha a későbbiekben tovább bővül ez a pazar lista, akkor igencsak elgondolkodtató egy esetleges hetijegy bejátszása, bár O.Z.O.R.A. is pont ekkor lesz sajna, így rohadt nehéz a választás... :((

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 42
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818575
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Administrator