(beszámoló) MENNO DE JONG @ TABU (2009.02.20) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. február 23, hétfő - 22:19
Megint Menno!! :)) 1 éve járt nálunk utoljára a langaléta holland, mégis kicsit olyan már mintha haza járna Magyarországra, de megunni akkor sem lehet és szerencsére Ő is mindig szívesen jön ide, nemhiába hozza a családját is ilyenkor magával! Fél éjfélre értünk le a Tabuba, ami előszilveszterkor jó házigazdának bizonyult DJ Observer alatt, most se lehetett semmi panasz a helyre a kissé drága italárakon és az elején baszott hangosan szóló hangfalakon kívül. Ismét remekül összejött a banda, sajnos páran azért hiányoztak a teljes létszámhoz, hát ők csak bánhatják, hogy megint mit hagytak ki. ;) Összességében nagyszerű estére sikerült, fergeteges hangulattal, a Trancetream-es törzsmagnak köszönhetően igazán jó és baráti közönséggel valamint reggelig tartó folyamatos pörgéssel.

Tebron és Antoos kezdte a bulit, örök hálám nekik a Nadia Ali féle "Love Story"-ért, a WC-ről kézmosás közben szinte repülve szaladtam ki ugrálni mikor meghallottam felcsendülni. :)) Úgy látszik a WC később is fontos szerepet játszott, mert Menno de Jong-ot is itt kaptam el egy közös fotó erejéig, hát mostanra sem lett kisebb ez a rendkívül szimpatikus holland égimeszelő. :)) Tebronékat Myon&Shane54-ék duója követte, ők eddig sajnos kimaradtak, most viszont bepótoltunk mindent, a "Vampire" és a zárószámukként óriási hangulatot varázsoló "Nalin&Kane - Beachball" rendesen felpörgette az alaphangot Menno-ra. Hollandusunk 2-kor lépett a pultba, ekkora már eléggé megtelt a Tabu, de azért lehetett még találni kevésbé zsúfolt helyeket, mi viszont hátul voltunk egy nyomorgósabb, azonban barátibb placcon, hogy a dj pultra és a piás pultra jól ráláthassunk. :) A szettben nem volt hiba, bár nekem még mindig a 2007-es BTC-s fellépése az etalon, itt viszont hatalmas leborulásom utólag is "GALAXIA 2009"-ért (Whááááááá, mennyire imádom!!), a pingpong-songért ("Art of Trance - Madagascar"), az "IIO- Rapture"-ért és az új Cosmic Gate-es "Not Enough Time"-ért valamint az utolsó órás klasszik özönért ("Veracocha - Carte Blanche", "Greece 2000", "For an Angel", stb, stb)!! :))

Breki és Menno

Reggel 6-ig tolta Menno, respect neki, hogy ilyen sokáig bírta és a Tabusoknak is, amiért utána nem rugdosták ki az embereket, mint sok itthoni szutyok helyen ilyenkor szokás, hanem Antoos-ék még visszavehették egy kicsit a stafétabotot az ottmaradtak legnagyobb örömére. Én már teljesen leharcoltam magam az egész estés bazsajgástól, úgyhogy ekkor inkább a hazahúzás mellett döntöttem, de azért köszönet mégegyszer a Sound of Cream szervezőknek a buliért, tényleg fergeteges este volt!

Fotók a BULIKÉPEK-nél, egyben az egész sorozat a LETÖLTÉSEK-nél leszedhető, de ugyanitt van egy videó Shane54-ék "Beachball"-os zárásáról, ami szintén kötelező! :)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 55
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818459
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 23, kedd, Béla napja van.
Holnap György napja lesz.
Administrator