(beszámoló) DJ RUSH'S B-DAY @ STUDIO (2009.01.17) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. január 20, kedd - 18:28
As the RUSH comes... ;)) Uhh, hát ez ultradurva este volt, már jó régen nem voltam ilyen zúzda buliban, bár most tényleg rohadt jól esett és minden előzetes negatívabb várakozásom ellenére baromi jól sült el. Pedig a hardtechnó abszolút nem a kedvenceim egyike, egyszerűen felfoghatatlan, hogy egy ilyen stílus miért az egyik legnépszerűbb itthon, na jó, ha csak picit is körbenézünk a közönség sorai között, akkor erre egyértelműen adja magát a válasz, ennyi ekikatonát és nyámnyogó pokemont sehol sem látni együtt. ;) Szomorú, de ez van, itthon úgy látszik ez kell a népnek...

            
            

A helyszín az ex-Events Hall-os Studio volt, ahol hálistennek utoljára kb. 2 éve jártam, nagyon nem az én világom az ottani légkör. Fél éjfélre értünk be, legnagyobb meglepetésünkre már majdnem teltház dübörgött a küzdőtéren, pedig pesti szokás szerint az emberek többsége ilyenkor általában még csak készülődni szokott. A VIP-ben foglaltunk helyet, ami rendesen emelte az est fényét, lehet, hogy lent az izzadó, csámcsogó tömeg között nem éreztük volna olyan jól magunkat. ;) Igaz, néha ránkszóltak, hogy ne ugráljunk annyira, mert a VIP-ben ez nem szokás, de hát Magyarországon nem is vártunk mást, pfff!! :(( Viszont Itt fent kényelmesen elfértünk, a WC és a pia is megvolt gyorsan, a hangerőre se panaszkodhattunk és üldögölni is tudtunk ha kedvünk szottyant hozzá, a legnagyobb csúcs azonban mégis az volt, hogy a dj pult csupán karnyújtásnyira helyezkedett tőlünk, a dj-kel és az este ünnepeltjével kedvünkre beszélgethettünk, fotózkodhattunk bármikor. Hát igen, az est feka, amcsi ünnepeltje DJ RUSH itthon hatalmas népszerűségnek örvend, az már más kérdés hogy milyen körökben ;), de az vitathatatlan, hogy mindenkivel rendkívül közvetlen és barátságos a csákó, ja és még táncolni is tud. :)

            
            

Zeneileg végig Rush-os veretés az elejétől a végéig a szettje, megkaptuk tőle a legjobban várt és természetesen kihagyhatatlan "Get On Up"-t míg cserében Ő egy szülinapi tortával, egy igazán remek hangulatú szülinapi bulival és a kb. 4ezer főnyi közönség által énekelt "Happy Birthday dear Rushie!"-val lett gazdagabb (lásd ITT). :) Sajnos az előtte és utána következő dj-k nekem nagyon ismeretlenek így szégyenszemre nemtom ki játszott, a stílus mindenesetre később sem változott, maradt a kemény, ipari hardtechnó zárásig. Pár szám megmaradt azért bennem, a többi bevallom számomra valahogy teljesen ugyanolyannak tűnt, de ez valószínűleg ismét csak az én zenei szegénységem bizonyítéka. ;))) Ilyen brutál stílusban még sose hallottam ezeket az örökzöldeket, viszont őszintén mondom, baromira bejöttek : "Tiesto - Lethal Industry", "Tiesto - Adagio For Strings", "Prodigy - No Good", "Armand van Helden - Funk Phenomena", "Cypress Hill - Jump Around", "Andrea Bocceli - Time to Say Goodbye". :)))) Atyaééég, whááááá mindegyik! :) Háát, a végére nagyon belelendültem, igaz ha picit leültem volna, akkor tutti kidöglök, mondjuk másnap meg is éreztem ezt az egész estés tombolást, majdnem akkora izomlázzal szenvedtem otthon, mint legutóbb a 2 napos, folyamatosan ugrálós Nature One után. :)) Mindenesetre jól esett a buli, kell ez is néha a szervezetnek, bár most köszönöm, legalább 1 évig tuti elég volt a hardtechnóból. :)) Rush-nak mégegyszer nagy pacsit és Boldog Szülinapot, remek este volt, köszönjük!! :)

            
            
            

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 7
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 819038
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 5. 2, csütörtök, Zsigmond napja van.
Holnap Tímea napja lesz.
Administrator