(videóarchívum) BREKI, A HULIGÁN! :) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. január 16, péntek - 19:41
Úgy látszik most a nosztálgiázós postokon a sor, a nagy böngészgetések közepette rábukkantam egy újabb kötelező linkre. :) A felvétel 8 éve készült, amikor még a foci mindenek felett volt és a hétvégéket rendszerint valami hazai ill. idegenbeli túra tette ki. Aztán a magyar csapatok nemzetközi kudarcai, a nézőszám- és színvonalcsökkenés, a 2006-os elvesztett bajnoki cím valamint az egyetlen valamit is érő párosítások, azaz az Újpest-Fradi derbik jelenlegi szüneteltetése miatt a szerelem idővel kihunyt (vagy legalábbis most takarékon van) és a foci helyét átvette a zene (és Jennahh ;)), de erre a futbal-lázas korszakra akkor is mindig szívesen emlékszem vissza.

Ez az 1999/2000-es Újpest-Kispest találkozó éppen egy korábbi balhé okán került át a BVSC pályára, mivel a mienket az MLSZ bezáratta, aztán persze itt még nagyobb lett a káosz, szegény riporter rendesen hüledezik is alatta. :))) A kispestiekkel régóta rossz a viszony, bár megmondom őszintén én sose utáltam őket, de meccsnapon ez nem számít, olyankor "háború" van. :) A lenti videó azt mutatja, hogy a mérkőzés után a piros-feketék (északi csapat) átmásztak a kerítésen, hogy átjöjjenek hozzánk egy kis "elbeszélgetésre", mire válaszként tőlünk (déli csapat) is többen beugrottak és kezdetét vette a pálya közepén a "matekozás". Természetesen a 40 kilós, szúnyogcsődőr testemmel nekem volt az egyik legnagyobb arcom :), viszont legalább az első sorokban hangemberkedtem végig (na melyik vagyok?:)) és nem a háttérből vártam meg az erősítést, mint néhány szintén műhuligán szurkolótársam. :)) Később egy fahusáng is előkerült, bár ezt előszőr hozzámvágták úgyhogy nem a "sötétebbik" énem kezdte a vele való hadakozást, azonban az utána következő látványos tanyálásomra már nincs mentség. :))) A vége újpesti részről happyend, annál is inkább, mert mindenki megúszta rendőrségi előállítás nélkül. :) Hát igen, a régi szép idők... Ezen kívül volt még egy hasonlóan emlékezetes, keritésátugrásos mérkőzés Diósgyőrben, na ott is történtek izgalmas események, de arról majd talán egy másik alkalommal... :))

Februárban folytatódik végre a hazai bajnokiszezon is és nem csak a szar olasz, spanyol ill. angol meccseket kell tovább bámulni ;)), reméljük idén már tényleg összejön az a rohadt bajnoki cím, amit 11 éve várunk mindennél jobban!
HAJRÁ LILÁKOK MINDÖRÖKKÉ!! :)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 15
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818132
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Administrator