(blog) A HÓNAP ZENÉI + KIS PRÁGAI NOSZTALGIA PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. január 14, szerda - 19:51
Ugyan ki mással is kezdhetném az idei első zenei postot, mint a legnagyobb Földi Istenséggel, Armin van Buuren-nel. :)) Most bánom csak igazán, amiért nincsenek félrerakott millióim, mert akkor egy kis kiruccanás erejéig tuti Los Angeles-ben szilveszterezhettünk volna az Armin Only-n, ami sokak szerint az eddigi legjobb előadásra sikerült. Az ASOT múlt heti részébe mindenesetre szerencsére 1 óra belekerült belőle, hát azt kell mondjam a legnagyobb kedvenc végre ismét olyanokat játszott, amilyeneket elvárok tőle. A Youtube videók is elég ütősek, hiába, 35.000 ember azért tud hangulatot csinálni, bizony már nagyon itt van az ideje egy újabb Armin Only-s résztvételünknek, eléggé hiányoznak ezek a muzsikák és live performance-ok. :)

Két számot feltétlenül meg kell említsek a most leadottak közül, ezek rögtön kedvencekké váltak: Dash Berlin feat. Jaren - Man on the Run és Andy Bagguley - Together As One (Michael Dow Remix). Whááá!! :)) Az előbbi élő, énekes produkció a "'Till The Sky Falls Down"-nal méltán befutott dal szerzőitől, szerintem a 2009-es TOP20-ba kerülésre is bőven esélyes a szerzemény, pedig hol van még az idei év vége. :) Fülbemászóan gyönyőrűséges a legjobb vokálos, melódikus trance kategóriából való, a tavasszal megjelenő szerzői album mindenbizonnyal igazi csemeg lesz, alig várjuk! :) Az Andy Bagguley féle "Together As One" már egy régebbi zene, anno az ASOT 341-ben is feltűnt több, mint 1 éve, egyszerűen nem is értem miért kerülte el akkor a figyelmemet és miért csak múlt héten találtam rá, de hála Armin-nak előkerült ismét. :) E két szám most mindenek felett van nálam, azonban szorosan hozzájuk tartozik egy harmadik is, ami az idén sem tétlenkedő Solarstone/Angeli&Nelson csapatnak köszönhető, nálam az Ő rádióműsoruk (Solaris International) a legkedveltebb az ASOT után, ezért a szép Újévi ajándékért pedig örök hálám : Mindgame - Mindwaves!! Nem semmi muzsika, a teljes kiadásért viszont februárig 2-ig várni kell.

Na, és akkor jöjjön egy kis prágai nosztalgiázás. Sajnos csak most bukkantam eme gyöngyszemekre, de azonnal be kellett linkelnem őket, annyira jók. :)) Mindkét buli fenomenálisra sikerült, Prágába kötelező kimenni minden partyarcnak legalább egyszer és utána úgyis csak oda fog majd vágyni. Kezdjük időrendben, az első videó a szeptemberi élő-zenekaros Paul van Dyk-ról van, ahogy John McDaid a "Time of Our Lives"-ot énekli és ahogy 4:29 körül éppen belevakuzok az arcába :)), a másik videón pedig egy 8 perces összefoglaló Kelet-Európa legnagyobb trancebulijáról, az immár 5. kiadását taposó Transmission-ről. Minden további komment szerintem felesleges róluk, viszont a fotóink és videóink továbbra is megnézhetőek a BULIKÉPEK-nél ill. leszedhetők a LETÖLTÉSEK-nél! :) PRÁGA FOREVER!! :))

Kapcsolódó linkek:
- (beszámoló) PAUL VAN DYK @ O2 ARENA, PRÁGA 2008.09.20
- (beszámoló) TRANSMISSION 5 @ PRÁGA 2008.11.08

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 69
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818602
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Administrator