(beszámoló) ELŐSZILVESZTER 12.30 + SZILVESZTER 12.31 PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2009. január 09, péntek - 22:16
Az évzáró Crazy Café-zás alkalmából végre teljes létszámban összejött a csapat, meg is lett az eredménye, sose gondoltam volna, hogy valaha Ákosra fogok kareokézni! :) Ja, és még1szer köszönöm a babkonzerves Jean Paul Gaultier parfümöt, még mindig fáj a hasam a nevetéstől. :))

Azonban mégsem ez lett az előszilveszteri buli, mert úgy alakult, hogy 30-án DJ Observerre is lelátogattunk, és bár másnap még meló várt rám, de az osztrák srácot nem hagyhattam ki, a Season és a Season 9 promomixe óta nagy-nagy kedvenc a csóka. A Tabuban még nem voltam eddig, első benyomásra egész normális a hely, a hang baromi jól szól, igaz most a hangerőt kicsit túlnyomták az elviselhetőnél. Observerben ismét nem kellett csalódnom, hacsak annyit nem, hogy kértem tőle azt a bizonyos Daniel Heathcliff-es "Chicane - Saltwater" remixet, amit tavaly is lenyomott PvD után a Syma csarnokban, de csak egy mosoly és bólogatás volt rá a válasz és aztán persze nem adta le... Mindegy, mert ettől eltekintve remek este volt, jó hangulattal, jó zenékkel, telt házzal és baromi drága piaárakkal (1000Ft-os sör sux!), viszont ha legközelebb is lesz ilyen Sound of Cream rendezvény, akkor tuti mi sem hagyjuk majd ki! Mivel 2008-ban itthon szinte alig buliztunk így hálistennek ennyi búval-baszott, mosoly nélküli csajt is rég kellett már látnom, most jött csak ki igazán a kontraszt hazánk lányai és egy külföldi kiruccanás virágszálai között, úgyhogy továbbra is éljenek nagyon-nagyon sokáig a cseh csajok!! :)

Nos végül úgy alakult, hogy másnap a meló mégis elmaradt ;), ezért legalább estére megújúlt erővel vághattam neki az Újévnek és úticéluknak a római-parti Csónakház Mulatónak, ahol - akárcsak tavaly - ismét hollandok szórakoztattak minket az előző napi Sound Of Cream-es szervezőbrigád jóvoltából. Ami különösen jó volt, hogy abszolút nem azzal a jaj-most-kötelező-bulizni-valahol érzéssel ünnepeltünk, mint ilyenkor Szilveszterkor a legtöbb ember szokott, ilyen djkért és ilyen zenékért bármelyik hétvégén eljöttünk volna. Nagy csapattal és egy mégnagyobb bulival zártuk az évet, azt az évet, ami meseszerűen alakult, bár ezt is már sokszor elmondtam. :) A magyar dj-k előtt le a kalappal, azonban mégiscsak a két holland Armadás, a Danjo és Robert Nickson páros koronázta meg az estét. Danjo-ban nagyon csalódtam, pozitívan, pár hete valami borzalmas szettet szedtem le tőle, de itt csupa-csupa finomságokat játszott. :) Robert Nickson nekem már kicsit veretősebbnek tünt a fáradtság vagy az alkohol miatt vagy pedig tényleg jobban kalapált, de pár kedvencet ő is játszott szerencsére. :))

Kicsit kevesebb volt a partizók létszáma, mint tavaly Menno de Jong-nál, de ez minket nem érintett, a társágunk ismét 10 pontot érdemel, nagyon örülök, hogy ennyien együtt lehettünk, alkottunk most is persze. :) Talán mondanom sem kell, hogy a fényképezőgépem megint dobott egy hátast, pont úgy mint tavaly, ráadásul szinte ugyanazon a helyen, még jó hogy erre felkészültem és a Lumix helyett inkább a Minoltát hoztam. :) Az italárak korrektek, a pizza szuper, viszont a kiszolgálás hagyott némi kívánni valót maga után. Kisebb incidensként és amolyan Újévi első pofonként ért minket, hogy reggel az egyik barátosnénk kabátját elvitték a ruhatárból, azonban a kicsiny, de annál kedvesebb hazai trance közönségnek hála 2 nap múlva azért csak visszakerült hozzá, bár még mindig nehezen tudom felfogni, hogy rúghat úgy be valaki, hogy hazamegy egy női kabátban???!! :)) Na jó, mi sem panaszkodhatunk, mert reggel okosan nekivágtunk a lezárt Északi összekötő vasúti hídnak... :))

Összességében méltó évzáróra és méltó évkezdésre sikerült az este, reméljük az idei év is hasonló jóságokat tartogat majd, mint a tavalyi!! B.Ú.É.K. mindenkinek mégegyszer, és 2009-ben is éljenek a "vúúú"-s csajok (lásd lent)!!! ;)))
Fotók a BULIKÉPEK-nél, egyben az egész sorozat pedig pár napig leszedhető a LETÖLTÉSEK-nél!

 
 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 6
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818645
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 26, péntek, Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.
Administrator