(filmkritika) JENNA JAMESON - ZOMBIE STRIPPERS PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2008. szeptember 15, hétfő - 19:33

JENNA IS BACK!!!! :)))) Sajna "felnőtteknek szóló" filmben többet már nem fog szerepelni a világ legjobb nője, de biztos, ami biztos alapon elraktározott pár előre felvettet, hogy a későbbiekben apránként azért legyen mit csepegtetnie a megmaradt fanoknak. :) Ilyen például a nemrég piacradobott "Burn" is, ahol még a régi fényében tündököl örök kedvencünk. Ha jól tippelem kb 4-5 éve készülhetett a régi, Dzsásztinos (az exférjes) időkben, hálistennek látszik is rajta, mert minden szempontból teljesen rendben van az egész. A "Brianna Loves Jenna Again"-t mindenesetre jobban várom, nálam az első rész a "best-of-ever", állítólag ez a második is le van már forgatva, bízom benne, hogy nem pár év múlva kerül majd csak elő.

Jenna az adultiparnak tehát hátat fordított, hogy egy szélesebb réteget megcélzó helyen, azaz Holywoodban próbáljon szerencsét. Az 1990-es "The Howard Stern Show"-ban már feltűnt pár perc erejéig, és néhány sorozatban is játszott epizódkaraktereket, de mainstreamben ez az első valóban kiugró szereplése, mint mondja szeretne komolyabb karriert elérni itt is. Hát én aztán nagy fan vagyok, azonban erről a Zombie Strippers-ről sok jót sajnos tényleg nem tudok mondani, ugródeszkának igazán találhatott volna jobb projektet is.

Zombie Strippers

A tartalomról röviden: A nem túl távoli jövőben egy titkos kormányzati projekt által kifejlesztett új vírus szabadul ki, ami zombivá változtatja az embereket és Nebraskában köt ki egy földalatti sztriptízklubban. Itt persze hamar elterjed a kór és a sztriptíztáncosnők egy része átváltozik "Szuper Zombi Sztriptíztáncosokká", akik utána olyan showkat csinálnak, hogy csak úgy ömlik a közönség és a pénz a lebújba, ezért a siker láttán a megmaradt csajok is mind önként vetik alá magukat a megfertőződésnek... :)) Nők, bazz... ;))

Mint látszik maga a tartalom is elég beteges és bizarr, végigszenvedve a filmet pedig azt mondom jó régen nem láttam ekkora szart. :)) Horrornak nem ijesztő csupán szimplán gusztustalan, vígjátéknak meg egy-két poénon kívül gyenge, ha osztályozni kellene nálam még a "B" kategóriás produkciókkal sem ér fel, inkább "ZS"-be sorolnám. ;)) 3 dolog van benne ami megmenti az egészet, ez a táncoslányok látványa (Shamron Moore very nyam-nyam), JJ főszereplése ill. Robert "Freddy Kruger" Englund feltünése. Jenna a filmben láthatóan a kacsacsőr (brrr az összes felpumpált szájú csajra) és a McChicken alak kifejlődésének a kezdetén volt még ekkor, de a sztriptíz amit lenyomott az a régi, tőle megszokott Istennői alakításra sikerült. Húúú, na az a 3 perc valóban olyan lenyűgöző, hogy már emiatt megérte végigszenvedni a többi 90-et. Valószínűleg a "Terror Bolygó"-ra és az "Alkonyattól Pirkadatig"-ra akart hajazni a "Zombie Strippers", de ez nem nagyon nem jött át, pedig ahogy kell van sok fröcsögő vér és leszakadó testrész, a bombázó zombicsajszik viszont miután a történet közepére erőssen oszlásnak indulnak kissé visszavetik az egyetlen érdekességi faktort. :)

Humor szempontjából csupán csak néha tudtam rajta nagyobbat mosolyogni, pl mikor Jenna IRL pasija a pankrációbajnok Titó Ortiz is feltűnik kidobó szerepben, aki amint balhé van annyira betojik, hogy elmenekül. :)) A mexikói takarító szövegei és jelenetei szintén adnak pár vidám percet, azonban összességében igen felejthető másfél óra, én baromi nagy buktát jósolok neki. A rendezés gyatra, a trükkök közepesek, a színészek meg nem azok. :)) Ha már ennyire ragaszkodtak a horrorvígjáték témához, akkor legalább csináltak volna belőle egy jó kis adultfilmet, mint amilyen a "Bella Loves Jenna" is lett anno. :))

Jenna! Te pedig szedjél fel 10 kilót, felejtsd el az ajakfeltöltést és gyere vissza a pornbusiness-be, bazz!! :)) Minősítése: Csak "hardcore" JJ fanoknak!! :))

ZOMBIE STRIPPERS
Műfaj: Horror/Vígjáték, 90 perc
Megjelenés: 2008 (USA)
Rendező: Jay Lee
Szereplők: Jenna Jameson, Robert Englund, Roxy Saint, Joey Medina, Shamron Moore, Penny Drake, Jennifer Holland, John Hawkes, Jeannette Sousa, Whitney Anderson

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 8
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818647
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 26, péntek, Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.
Administrator