(beszámoló) SZIGET 2008, 4. NAP - 2008.08.16 PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2008. augusztus 20, szerda - 21:49

Hiába kurvult el túlságosan, hiába botrányosan szar a fellépők listája évről évre és hiába az állandó tömegnyomor, a Szigetből 1 nap akkor is kötelező a nyáron!! 1 hétig már biztos nem bírnám ki, most már sokkal inkább BSF rulezz, azonban ezt a szombatot így is igen emlékezetesre és eseménydúsra csináltuk!! :)) Sajnos délelőtt nem akart kijönni senki, pedig jó lett volna egy kis kezdés a "cuccos" és picsarészeg afteresekkel a Mokka-Cukkában :), de délután 2-kor azért már sikerült spiccesen ücsörögni a Red Lounge részben. :) Mászkáltunk ide-oda, hamar realizáltuk újból, akárcsak minden évben, hogy ez a Sziget bizony még mindig kurva nagy!! BSF-en vagy éppen Nature One-on 5 perc alatt oda lehetett jutni bármelyik stage-hez, hát itt lejártuk a lábunkat mire a fesztivál egyik végéből a másikba értünk. Így délután még nem volt vészes tömeg, abszolút élvezhető volt a sétálás, bár a Lumináriumot kihagytuk, mert óriási sor állt előtte, de útközben találkoztunk az 1920-as Loveparade résztvevőivel. ;))) Egy biciklit alakították át hatalmas, monstrum járművé, ahol a pedálok használata mindenféle hangszert hozott működésbe, míg elől a duó másik résztvevője síppal adta az alaphangot. Látszott rajtuk, hogy már nem szomjasak, ennek ellenére vagy éppen ennek megfelelően baromi jó zenei előadást adtak (lásd lenti 5. képen). :)


Idővel közben a csapat második harmada is megérkezett, hát már ők sem voltak szomjasak, Roisin Murphy-n úgy kellett kiabálnom velük, hogy hadd tudjam már egy kicsit élvezni a koncertet. :)) Na igen, Roisin Murphy. A Moloko-ban megszerettem egy életre, már ott is tetszett, mint nő, de így élőben még csinosabb még feltűnőbb jelenség és ami fura, még fiatalabbnak néz ki. :) Elől vertünk tanyát és szinte kezdésre kaptunk is tőle ajándékként egy "Forever More"-os régi Moloko számot. Juhéééé!! :)) Utána inkább az "Overpowered" lemezről szóltak a dalok, ami egyre jobban tetszik amúgy, a "Cry Baby", a "You Know Me Better", a "Movie Star" nagy-nagy kedvenc most nálam. Roisin minden(!!) szám után átöltözött a szinte védjegyévé vált extravagáns ruhakölteményeibe és a kicsit fura, de mégis nagyon szexis egyedi mozgását, táncát is állandóan csillogtatta legnagyobb örömünkre. :) 2 vokálos lány kísérte, a göndör barnát már az elején lestipi-stopiztam ;)), bevallom őt talán többet is figyeltem, mint Roisin-t. :) A koncert remekül indult, de valahogy a végére kicsit leült én azért vártam volna még legalább 1 Moloko-s számot, az pedig újabb csalódásként ért, hogy a csajszi szinte semmilyen kommunikációt nem folytatott a közönséggel. A befejezés is "botrányos", semmi ráadás és csak egy gyengusz "Thank You! Bye!"-ra futotta nála, mondjuk néha erősen érezhető volt rajta, hogy nagyon unja a fellépést, de akkor is elmehet a picsába ezzel a zárással. Ettől függetlenül a Moloko-t szeressük továbbra is, bár valószínűleg már nem áll össze többet a banda. :((


A sörhegyek miatt nem sokon múlott, hogy a koncert alatt durranjak szét :)), Roisin után tehát gyors pisi, közben megjött a banda harmadik harmada is, de annyi egyéb Szigetes haverral és baráttal "kellett" még összefutni, hogy ide-oda rohanás lett a vége, viszont legalább fogyott a sör és a pálinka mindenkivel. :)) R.E.M.-ből csak kicsit hallottunk, meglepetésre nem volt akkora tömegnyomor alatta, ellenben Boban Markovic-hoz nem csak névben, de zenében is hasonló Goran Bregovic fellépése a Világzenei színpadnál durván megtelítette a helyet. Nem is maradtunk sokáig, csak egy újabb koccintás erejéig, aztán végül végre irány a Party Aréna sátor!!! :) 

Dan von Schulz teljesen jó trance szettet nyomott, Kühl-nek viszont a már megszokott szart sikerült ismét előadnia, aki mégegyszer meghívja egy trance buliba warmupnak az menjen a jóédes anyjába, de tényleg! Legalább közben végre összeverbuválódott a teljes banda, rég volt már ennyire együtt sajnos, ennek megfelelően igyekeztünk mindent bepótolni, ja és valahonnan szereztem megint egy női napszemüveget. :) Aztán 1 után valamikor jött Ferry és kezdetét vette az amit egész este a legjobban vártunk. Már a "Nalin & Kane - Beachball" után világos volt, hogy nemsemmi 2 óra vár ránk, és bizony Ferry "fucking" Corsten most sem hazudtolta meg magát. Dj-szettileg idén Armin Utrecht-i Armin Only-s 9 órája az abszolút csúcs, amit Ferry Trance Energy-s fellépése követ szorosan, nos ez a Szigetes szett annyira ütött, hogy rögtön feljött nálam a 3. helyre Dr. Motte klasszik parádéja mellé! Tömegnyomor nem volt, a végén már az első sorban ugráltunk, akárcsak pár hete Nature One-on, a holland odabaszott nekünk megint zeneileg, a prágai Transmission 5-öt már csak miatta is duplán várjuk. :)) Ferry szuperszettjét Observer követte, aki hozta a mélyebb progi ill. a szállósabb trance zenék váltakozásából álló stílusát, de szerintem jobbat tolt, mint Balaton Sound-on, pláne, hogy volt legalább 2 általam ismeretlen vokálos szám, amin majd bepisiltem, ill. hálistennek nagy örömömre ismét lenyomta a tavalyi Symás PvD bulin hallott "Chicane - Saltwater"-t Daniel Heatcliff remixben!! :))) A végére persze csak kipukkadtunk rendesen, délután 3 óta végülis ittunk egyfolytában :))), úgyhogy mivel Zsazsa Kühl-éhez hasonló szarságára már úgysem voltunk kíváncsiak, így hazahúztunk.


Szigetet szeressük nagyon még mindig, de 1 nap azért bőven elég már belőle!!! Szervezők, jövőre Daft Punk-ot, bazz!! :)) Gépet nem vittem, mert egész nyáron annyit kattogtattam, hogy belefáradtam :)), de a Nokiával csináltam pár fotót (+ köszönet Deoznak is néhányért), persze amilyen okos voltam a felbontás véletlenül a legkisebb fokozaton maradt. :))

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 49
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818510
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 24, szerda, György napja van.
Holnap Márk napja lesz.
Administrator