O.Z.O.R.A. 2008 - KÉPEK ÉS VIDEÓK!! PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2008. augusztus 11, hétfő - 12:44

Ozora 2008!!! Na, visszatértünk a Paradicsomból... Ez most tényleg szó szerint érthető, a fesztivál bejárata előtti "Welcome to Paradise" felirat abszolút nem nagyképű túlzás, ilyen hely nincs még egy, mindenkinek kellene 1 hét ebből, akkor tutti szebb és boldogabb lenne a világ!!! :)) Az augusztus eleji Németo-s buláj életem egyik ha nem a legjobbja volt, de ezt az 5 napot nem cserélném el 3 olyanra sem. Ha csak egy icipici uplifting trance is lenne néha, akkor az összes Loveparade, Trance Energy, Armin Only, Nature One mehetne együtt a pics@ba, nyomába sem érne ennek a rendezvénynek. ;)) Ez a hangulat, atmoszféra, kisugárzás amit itt van páratlan, az pedig, hogy Magyaroszág ad otthont eme egyedülállóan nyugodt, békés, szeretettel teli partynak valóban hihetetlen. A helytől, a feelingtől, a zenétől és a lányoktól, akik varázslatosan gyönyörűek, eszméletlen szexisen táncolnak miközben végig, de tényleg végig mosolyognak hozzá, megkaptuk az éves pozitív energia adagunkat ismét, egész évben nem láttam összesen annyi jó csajt, mint itt, már most számoljuk a napokat vissza a 2009-es O.Z.O.R.A.-ig. :)) A fellépők szintjén is szereztünk felejthetetlen élményeket. Nem hittem volna, hogy az áprilisi Chicane koncert-et bármi meg tudja még közelíteni, de Juno Reactor-ék ("Matrix: Reaload"-ben hallható pár szerzeményük) fellépésére nincsenek szavak, a Mátrixban lévő Zion-i Morpheus-os beszéd utáni barlangbulihoz hasonló élményt és partyt varázsoltak a srácok. Leírhatatlan, ahhoz képest, hogy szinte egy számukat sem ismertem, életem egyik legjobb koncertjét csinálták, szanaszéjjel estem a gyönyörtől. A napsütésben bulizás csúcsát, a permetparty-t sem hagytuk ki, összeségében most az eső is nagyrészt elkerült minket, egyszerűen tökéletes rendezvény volt, annak ellenére, hogy idén bizony nem is az igazi goa dominált, hanem inkább a minimal/proggresszív ill. killer vonal.

Az idei 5 napunk szélvészgyorsan eltelt, szinte fel sem tudtuk fogni az élményeket és máris hazafelé tartottunk... :((( Jövőre tovább nyújtjuk mindenképpen, 1 hét kell legalább ebből a helyből, ez tényleg egy másik bolygó, ha valaki kihagyja legközelebb a bandából az komolyan ki lesz tagadva!! ;)) Sosem biztos semmi a jövővel kapcsolatban, de hogy 2009-ben itt leszek, az  1000%!! O.Z.O.R.A. FOREVER!!! A Goa.Hu fórumban írta valaki az alábbi "1-percest", annyira tetszik, hogy ezt be kell ide is másolnom, remélem a szerzője sem bánja:

"Két alak sétál egy kihalt völgyben a lemenő nap fényénél. Árnyékuk hosszúra nyúlik a sárgás, kitaposott fűben.
- Szerinted? – kérdezte a Filozófus.
- Nem tudom… Megtörtént? – gondolkozott a Táncos.
Lassan haladnak a völgy vége felé, a csend mintha most kicsit sűrűbb lenne.
- Ha igen, akkor egy év múlva újra álmodjuk. – válaszolt a láthatatlan Hang.
...aztán már nem hallatszott más csak az természet hangja. Kábé tizenhattól húszezer Hz-ig..."

Bővebb beszámoló később, rendesen lemaradtam mostanság velük, azonban erről mindenképpen kell majd írni az utókornak. :) Képek a BULIKÉPEK-nél, a LETÖLTÉSEK-nél pedig egy összefoglaló videó, ez még a tavalyinál is jobban sikerült. ;)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Letöltések
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 58
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 530939
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2018. 4. 21, szombat, Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
Legújabb letölthetőségek
DJ Shah @ Dopler, Pozsony 2009.05.09
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Paul van Dyk @ Prága 2008.09.20
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Ozora Fest 2008 @ Ozora (08.06-08.10)
(PARTY ÉS BULIVIDEÓK)

Administrator