SZAVAZZ AZ ÉV LEGJOBB DJ-IRE!!!! PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2006. szeptember 06, szerda - 00:39

Minden évben a DJMAG újság megszavaztatja az elektronikus zene szerelmeseit a világ legjobb dj-jeiről. A szavazás szeptember 25-ig tart, az eredményhírdetés pedig ünnepélyes keretek között október 25-én lesz Londonban. Az előző évek végeredményeit itt találhatod: http://www.djmag.com/index_vote.php.
Idén az elsődleges cél, hogy végre Armin nyerjen ;), így a szavazásból kihagytam PvD-t és Tijs-t. Az én 2006-os toplistám:

1. ARMIN VAN BUUREN
(Azt hiszem egyértelmű, hogy miért. Amit ez a figura évek óta csinál az fenomenális!! Már csak az ASOT mixek miatt megérdemelné a győzelmet. Ha idén nem ő nyer, akkor nincs igazság! ;))
2. FERRY CORSTEN
(Idén sajnos élőben nem sikerült hallani, de néhány letöltött szettje és az L.E.F. album miatt ráaszolgált a második helyre.)
3. GUISEPPE OTTOVIANI
(Igaz, hogy csak 1 órát hallottam tőle idén össz-vissz, de amit ez a figura művelt az alatt a The Love From Above-on, az valami eszméletlen volt! Az utóbbi évek legjobb szettje nálam mindenesetre.)
4. MARKUS SCHULZ
(A srác hatalmasat lépett előre ebben az évben, remélem a szavazáson is meglátszik majd! Mind a Trance Energy-s, mind a Blade-es és mind a Palace-os fellépései is óriási élményszámba mentek. Ő a jövő, ez nem vitás!)
5. ABOVE AND BEYOND
(Csak a Tri-State albumért vagy csak az "Air for Life"-ért megérdemelnék ezt a poziciót, de a T.E.-s fellépésük és a Blade-es bulijuk miatt is csak dícséret illeti őket. Baszott jó ez a trió!)

Menj és szavazz Te is rájuk!! ;) Itt adhatod le a voksodat: http://www.djmag.com/top100

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 0
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818205
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 20, szombat, Konrád, Tivadar napja van.
Holnap Konrád napja lesz.
Administrator