(beszámoló) FREE OPEN AIR FESTIVAL @ 3AS6ÁRH1 (2008.07.04) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2008. július 08, kedd - 23:29

A nyár mi másról is szólhatna, mint a szabadtéri bulikról. Sajnos az időjárás azonban nem így gondolja, az az igazi kánikula még várat magára, nagyon úgy néz ki Balatonsound-on sem fog rólunk leolvadni a gatya. :((( Pénteken egy jó kis "open-air"-es illegálparty volt a célpont a Hármashatárhegy tetején, nem kis csemegének ígérkezett a maga 10 helyszínes felhozatalával és a teljesen ingyenességévell! Itt aztán lett volna minden ami az underground elektronikus zenének sava borsa: techno, minimal, breakbeat, elektro, acid, hardcore, hip, dub, expreimental, chill és bónuszként kertmozi is. Sajnos csak lett volna, mert az utolsó pillanatban az önkormányzat nem engedélyezett csupán 2 helyszínt, így kicsit máshogy sültek el a dolgok, de lehet az is bekavarhatott, hogy eredetileg június 13-ra tervezték a party-t, azonban az akkori esős idő miatt rakták át mostanra.

11-re értünk fel a hegyre, ekkor még csak szállingózott a nép, de 1 óra múlva már teljesen megtelítette a tisztást és a másik, lejtős ösvényre beszorított stage-et, kb. 1500-2000 ember biztosan összegyűlt. A visualt pöpecül oldották meg a szervezők, kivetítő vásznak körben, melyen különböző animációk mentek a fegyveres hangyákon át egészen a Twin Peaks néhány jelenetéig, középen pedig egy faálvány, melynek tetején fabrikált malacfej világított ránk miközben az erdőből stroboszkóppal nyomták a vakut. :) Bevallom nem emlékszem mikor buliztam teljesen józanul utoljára, fura érzés volt, de abszolút jól éreztem magam, csak sajna ilyenkor kevésbé vagyok tolleráns a szétcsapott, cigivel hadonászó barmokkal. :)) A közönséget főleg picsarészeg tinik, jófej undergroundos arcok és sznob köcsögök egyvelege adta, de igazából annyira azért nem volt gáz a helyzet e téren. A party elején semmi hangulat, Dopler után kissé fura is volt, de mikor már jobban fogytak a rövidek és a korsók láthatóan beindultak az emberek. A zene techno és minimal, azonban kaptunk az arcunkba néha acid-et és hardot is rendesen. Cema Turbo + Realy valami hatalmasat játszott, baromi rég nem hallottam ennyire jó techno szettet, olyan pattogós zenék és olyan kiállások voltak, hogy csak pislogtam. Az őt követő (asszem) L.A. King szintén kurva jól kezdett, de később átment valami kísérleti zenébe vagy mibe, bár én ezt inkább csak zajok kavalkádjának hívnám, amolyan tipikus "nyugdíjasgyilkolós". ;)) Kár érte, ez kicsit visszavette a tempómat, így józanul ez ugye különösen veszélyes, ilyenkor könnyebben fárad az ember. :) Dork-ot még mindenképpen meg akartuk hallgatni, ő hajnal 2 után következett, sajnos annyira most nem volt jó, mint szokott, de a "Green Velvet - Flash" miatt mindent megbocsátunk neki. :) A másik stage-en főként breakbeat és tech dominált, ez kisebb részt kapott, nem is voltunk itt nagyon a tömeg miatt, bizony tényleg jó lett volna ha összejön az eredetileg tervezett 10 helyszín, jobban eloszlott volna a nép.

Konkluzió: nagyszerű szervezés, csodálatos helyszín mégha olyan gyönyörű panorámát nem is láthattunk, mint Frankhegyen, és amíg nem jöttek a beteg zenék, addig nálam bizony az év hazai non-trance bulija volt! Viszont nagy-nagy fekete pont a szar, szeles időért, sikerült így Balatonsound előtt rendesen felfáznom... Grrrr... :((

FREE OPEN-AIR FESTIVAL 2008 - 3AS6ÁRH1

Fotókat nem csináltam, pihentettem a gépet a nagy nyári tumultus (BSF, Loveparade, Nature One) előtt, de ez az egy feljebb azért valamit csak visszaad, jobb nincs, ennyit tud a Nokia este. :)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 55
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818588
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Administrator