(beszámoló) ALY AND FILA @ POZSONY (2008.06.28) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2008. július 01, kedd - 17:14

DOPLER FOREVÁÁÁÁ!! :) Ez a hely még mindig egy csoda, hogy csak hasonló klub sincs idehaza az a világ szégyene! :( Már unalomig ismételtem az előző bulik után, de most is meg kell említenem, a szlovákok így ötödjére (4 Dopler, 1 Incheba) is szuper jó partyarcok! Ki voltam rendesen éhezve egy jó kis trance-re, szerencsére zeneileg azt kaptam amire számítottam, piából viszont többet. ;))

5-en indultunk neki Pozsonynak (+ rengeteg Trancetream fórumos), hihetetlen módon most először nem tévedtünk el a városban, simán odataláltunk egyből mindenféle keringő nélkül a klubhoz és fél éjfélre már bennt táncikáltunk miközben Mark Gelderner nyomta a talpalávalót, viszont Pico-ról sajna lemaradtunk. Éjféltől John O'Callaghan játszott 2 órát (lásd a lenti videón) és olyan muzsikák fémjelezték ottlétét, mint a "Carte Blanche", a "Sirens of the Sea", a "Beauty Hides In The Deep", de hogy az egyik öröklegkedvencebbemet is leadta ("Talla XLC - No in Between"), na attól végképp megfeküdtem. A zárás is parádés, egy Armin-os "Going Wrong", majd pedig legismertebb saját száma, a "Big Sky"! Nagyon pozitív meglepés volt a csóka, bár az ASOT 350-en sem csinált rossz műsort, de ez most abszolút lehengerlőre sikeredett.

2-től következett Aly and Fila, azaz csak a páros egyik fele, Aly valahogy otthon maradt. :(( Na itt már a Chicane koncerten felavatott első soros helyünkön élveztük az előadást, amit persze az elfogyasztott alkoholnak köszönhetően mi is durván színesítettünk (csináltunk fotót "Sweinsteiger"-rel és "Van Basten"-nel is) és mondjuk az is tuti, hogy ezután mindenki "How I meet Your Mother"-t fog kint nézni, hát a szlovákok néha biztos nem gondoltak minket 100-asnak. :)))) Fila így egyedül is kurva jó volt, "Lost Language", "Key of Life", "If You Should Go", "Akesson - Perfect Blue" (jaaaj, de imádom, bazz!!), "Mungo - Summer Blush"  (ezt pedig mégjobban) és egy csomó uplifting, a kezem másnap izomlázas is lett, mivel szinte végig a fejem felett kalimpált. :)) A hangulat a Doplerben már megszokott ovációs, tapsolós, igazi bulizós és bár közönségileg talán valamivel kevesebb létszámú a nyár miatt, mint eddig, de így legalább pont jól elfért mindenki. A szlovák csajok Istennők, eddig fel sem tűnt, most azonban esett az álunk rendesen némelyiktől, ennyi jó nőt egy helyen legutóbb talán csak valamelyik ClubJenna-s vagy Vivid-es filmben láttam. :)) Aly and Fila szép búcsúztatást kapott, zengett az "Aly, Aly, Aly" kántálás, hát ez egy pici baki volt a tömegtől, de bevallom én sem tudtam soha, hogy melyik-melyik. :))) 4-kor Sergei Sckuroff vette át az írányítást, kicsit keményebb ütemekre kapcsoltunk, de kellett is, mert napközben a strandolás elég sok erőt kivett belőlem, így viszont kötelezően kénytelen volt az ember tovább ugrálni egy-egy "SvD - Riff"-re vagy Richard Durand-os "Tijs- Flight 643"-ra. :)

A szép számú magyar kolónia ismét kitett magáért és jól is bírta a "kiképzést", a végén már szinte csak mi maradtunk. Mindent egybevetve, újabb frenetikus buli ebben a remek klubban, ide tényleg öröm jönni bármikor. Tiestót valószínűleg kihagyjuk szeptemberben, júliusban pedig Loveparade-on leszünk, mikor Bossi és Nic Chagal (alias Cosmic Gate) látogat Pozsonyba, de egész biztos idén még tiszeteletünket tesszük itt valamikor.
Dopler, we still love you!! ;)

Fotók a BULIKÉPEK-nél, nagyobb felbontásban az egész sorozat pedig a LETÖLTÉSEK-nél!
Pár profibb szlovák galéria:
Szene1.sk
Websound.eu

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 63
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818524
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 24, szerda, György napja van.
Holnap Márk napja lesz.
Administrator