(beszámoló) KATLAN PARTY @ TÁRNOK (2008.05.24) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2008. június 02, hétfő - 17:39

Az ETYEKI KATLAN 3. az egyik legeslegjobb hazai szabadtéri bulim volt anno 2001-ben, maga a helyszín és a zenei sokszínűség olyan atmoszférát és hangulatot teremtett, ami azóta is állandó visszatérő téma a közös sörözések alkalmából. Sajnos Etyeken már nincs töbett ilyen buli, úgyhogy mikor a hazai underground partyk legjobb szervezői, a Minimalheadz-esek meghírdették a TÁRNOKI KATLAN-t azonnal ráugrottunk. Aztán a kezdeti lelkesedés mindenkinél alábbhagyott, sőt, mikor kiderült, hogy nincs kocsi, már én is lemondtam róla, kicsit öregnek éreztem magam a több km-es gyalogláshoz és hazavonatozáshoz. :)) 10 előtt azonban csörgött a telefon, hogy van mégis kocsi, nosza szemeim felpattantak egyből, gyors készülődés és gondolkodás nélkül irány azonnal Tárnok!! :))

Katlan, Tárnok

Az odajutás nem ment zökkenőmentesen hála a rossz kitáblázásoknak, de a szervező gárdát ezt leszámítva csak dícséret illeti. Maga a helyszín olyan amilyennek kell legyen egy ilyen nevű buli, bár Etyeken jobban leesett az álam, de az valószínűleg csak az első élménynek szólt. Az itteni Katlan rész valamivel kisebb talán, mint a "nagy" elődnél, de a raypaintingek, a tábortűz és a magas sziklaszirtek visszahozták nálam simán az akkori hangulatot. Sajnos emberből viszont abszolút nem volt sok és ugyan nem pangott a party, de bevallom én nagyobb tömegre számítottam. A benti alagútrendszer viszont mindent vitt, kurva jól nézett ki. Magas oszlopok, tágas és szükülő termek, tisztára olyan érzésünk támadt, mintha mondjuk az Indiana Jones egyik kincskereső epizódjába csöppentünk volna, tényleg nem hiába használták filmforgatásra ezt a helyet. Ja, még igazi "Csillagkaput" is találtunk. :) Belül ugyancsak sokféle játék a lámpákkal és fényekkel, a goa részen pedig természetesen UV-ban pompázott minden most is. Főleg itt töltöttük az időt, imádom a goát, na. :)) A techno részt szintén faszályosan csinálták meg, a "dárenbészt" pedig bevallom meg sem néztem, úgyse szeretem. :)) Az emberektől és a hangulattól többet vártam, valahogy olyan "langyi" volt mindenki, semmi extra tombolás és örjöngés, bár lehet csak az én elvárásaim nőttek meg az utóbbi királyságos bulik átélése után. :)) Az est másik felét a kinti minimal-os Katlan  részen nyomtuk végig néhány lufi társaságában, az időjárás is a kedvünkre tett, hálaégnek kellemes tavaszi-nyári este volt végig. A napfelkeltét megvártuk és bár itt a nap nem olyan gyönyörűen jött fel, mint anno Etyeken, de a reggeli fényben való bulizás még mindig a kedvencem. :))

Örülök, hogy sikerült elmenni, mégha csak az utolsó pillanatban is, legközelebb remélem már jön a banda nagyobb fele is!  Végre beindultak a szabadtéri banzájok, éljen a nyár!! :))

Képek a BULIKÉPEK-nél, videók pedig a  LETÖLTÉSEK-nél.
A Minimalheadz profibb fotói:
http://fnd.d23.hu/avi/katlan/index.html

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 78
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818717
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 26, péntek, Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.
Administrator