(beszámoló) PETE TONG @ DEÁK TÉRI METRÓ (2008.05.17) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2008. május 24, szombat - 12:19

Épp nem is olyan rég jutott eszembe, hogy mi a fenéért nem csinálnak lent a metróban bulikat?? Ha már mindenféle motoros rendezvényt odarakhatnak, akkor egy ilyet is nyugodtan be lehetne játszani. Nos, az Égiek meghallgatták a kérésemet és elhozták Pete Tong-ot a Deák térre. :) Csak internetes regisztrációval lehetett bejutni a Coke Zero ingyenes(!!) partyjára, pár napon belül rekordszámú "nevezés" is futott be természetesen, minek hatására a szervezők kénytelenek voltak beszüntetni a további jelentkezést. Aztán persze "okosan" újra nyitották, bár nem tudom miért, azóta nem bővítették a helyet lent, a 4-es metró pedig nem arra épül. :) Épp ezért úgy voltunk vele, hogy mivel valószínüleg úgysem fogunk bejutni, legfeljebb elmegyünk iszunk előtte 1-2 sört aztán ha gáz a tömeg akkor keresünk valami B verziós bulájt.

Coke Zero Party 2008.05.17
(photo by Mellesleg.hu)

Negyed éjfélre értünk a Deákra, ekkora már hosszú, viszonylag türelmesen váró kígyózó embertömeg várta a bejutást. Hát nem vagyok túl büszke magunkra, nem ez a jellemző ránk szerencsére, de most undorító magyar szokás szerint nem a sor végére, hanem bepofátlankodva az elejére álltunk be. Bunkóságunknak köszönhetően az elsők között léptünk be a motozások és a neveink listáról való kikeresésének kisebb macerája árán. Az aluljáró részekre rakták a Toi-toi-okat, volt belőlük elég, ellenben pl ruhatárra már nem tellett sehol. :( Viszont le a kalappal a szervezők előtt, mert olyan hangulatúra sikerült megcsinálni a metrót a díszkivilágításokkal, molínókkal, ledfalakkal és egyéb elemekkel, mintha tényleg nem is egy bűzös, mocskos helyen lennénk, rá sem lehetett ismerni az állomásra. A Deák 3-as metrós szintje adta a helyszínt, a djpult a 2-es metróhoz vezető mozgólépcső felett helyezkedett el, oldalt pedig 1-1 metrószerelvény biztosította a sínek elérhetetlenségét és egyben a bárpult funkcióját is ezek töltötték be. Hát az árak durvára sikerültek (rövid 950Ft, sör 800Ft, whisky-kóla 1600Ft), de ingyenes buli révén ilyenkor úgyis mindig megnyomják őket, szóval elnézzük nekik. Nagyon bejött ez az underground feeling, tökéletesen oldották meg tényleg a feldíszítést, a hátsó lounge-os beülős rész meg végképp kurva jól mutatott. DJ Lucca Istennő kezdte a zenélést a pöpec djpulton, hát nemhiába, cseh a kis drágaság, az ő csajaikat pedig ugye nagyon szeressük. ;)) Jól is tolta végig, nem csak a külsejével parádézott, egyedül az zavart kicsit, hogy nem kommunikált a közönséggel, nem nagyon nézett fel a zenélésből, pedig én aztán néztem rendesen. :)) Abszolút jó, táncolhatóbb technót nyomott végig, és ugyan a hely kezdett megtelni, de előzetes félelmünk alaptalannak bizonyult, maradt még üres rész bőven. Persze a klíma hamar felment 30 fok fölé, de ezen kívül nem nagyon tudok más negatívumot mondani, még a hangosítás is totál okés volt. Jobb elől vertünk tanyát az első sorokban, láthatóan tanácstalanul lötyögött egy-két nem odaillő egyén (ingyenbuli rulezz!), de egyáltalán nem volt olyan gáz a partysereglet. Bár mondjuk ennyi szétcsapott külföldit is már rég láttam... :))




1 óra után vette át a stafétabotot Pete Tong, aki mellékesen a világ leghallgatottabb elektronikuszenei rádióadásának az "Essential Mix"-nek a házigazdája is, nos Ő folytatta ezt a keményebb, de mégsem brutális zakatolást, a kondimnak bizony megint rendesen kellett dolgoznia. :) Pete utolsó 2 óráját a legeslegelső sorban nyomtuk, ennél jobb helyünk nem is lehetett volna, körülöttünk franciák és spanyolok, együtt verettünk békében. :) Nem ez az "én zeném", ettől függetlenül nagyon élveztem minden percét. 4-ig tartott csak a buláj, mivel a metrónak reggel indulnia kellett, így lámpaoltás után a biztonságiak hol békésebb, hol kevésbé békésebb irányításával a tömeg elhagyta a lenti részt. Elhagyta, de még hogy. Bevallom, ilyet talán Szigeten láttam utoljára a reggeli kukán doboló összegyűltektől, hogy semmi zene, vége a bulinak, de a tömeg még énekel, tapsol, táncol. Na jó, a spanyol kolónia volt a fő hangadó, de akkor is tényleg kurva jó feeling volt.

Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog elsülni, de nagyszerűen szórakoztunk és a szervezőknek is maximum respect mindenért, legközelebbre is ilyet minnél előbb!! :)) A kívánt kitombolás(ok) immár letudva, most már ismét csak egy igazi, tuti trance bulira vágyom a legjobban!! Na, majd júniusban Doplerben... :)))

Pár profibb fotó itt:
Soundhead.hu
Mellesleg.hu

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 67
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818706
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 26, péntek, Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.
Administrator