(beszámoló) GWEN STEFANI @ SPORTARÉNA (2007.10.19) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2007. október 25, csütörtök - 22:55

Madonna, Mariah Carrey, Whitney Houston, Kyle Minogue, Nelly Furtado, Christina Aguilera  és Gwen Stefani. Ők a fantasztikus hetes számomra, mindig is úgy gondoltam, ha valamelyik jönne Magyarországra annak koncertjét biztos nem hagynám ki. Kedvenc díváim közül elsőnek Gwen jelentkezett be, nem volt kétség egy pillanatig sem, hogy ott leszek a SportArénában a kissé borsos jegyárak (12.000Huf) ellenére is!! Azért kösz Béjbeh, hogy eljöttél velem. ;))
Ez az amcsi szőkeség egy istentelen nagy egyéniség, egyszerűen imádom mindenét! :) Már a No Doubt-ban is csipáztam, de igazán a szolókarrierje alatt szerettem meg, mindkét saját albuma nagyon-nagyon bejött, bár nekem az első talán kicsivel kedvesebb. A No Doubt-tal amúgy megegyeztek, hogy egymás dalait nem fogják énekelni, így hiába várhattuk volna a "Don't Speak" és az "I'm just a Girl" örökbecsű darabokat, de legalább volt még egy ok, amiért most el kellett jönni tutira, ugyanis többet biztos nem hallhattam volna élőben kedvenc számaimat ("4 in the Morning", "Cool", "Real Thing"), mivel a pletykák szerint e turné után visszatér az együtteshez és befejezi végleg a szoló pályafutást.

Elvileg este 8-ra írták ki a koncertet, de ekkor még csak valami amcsi előzenekar játszott, sokat nem hallottunk belőle, mert a büfénél melegítettünk. ;)) Az Aréna belül egyébként majd 2/3 részben le volt zárva, sajnos nem keltek a drága jegyek kellőképpen, 9 után nem sokkal mikor Gwenék a színpadra léptek bizony jó ha 3-4000 ember lehetett csak a teljes közönség. :( Hát igen, a közönség. Bemenetelkor rengeteg tini lánykát és fiatal párocskákat láttunk, bevallom ekkor még azt hittem a hangulatra biztos nem lesz majd panasz. Hát, lett. Nem igazán értem, ha valaki kifizet 10-12e Ft-ot akkor miért nem tudja vagy legalább akarja magát jól érezni és miért áll mint egy fasz, de hát az ilyenek meg is érdemlik. Sajnos az egészre ez kicsit rányomta a bélyegét, Gwenék sokkal többet érdemeltek volna. A koncert amúgy abszolút profin zajlott végig, remek táncoslányokkal, kimagasló vokálos kisérettel és persze tuti kis színpadi show-val. Élő volt természetesen minden, a zenekar fent helyezkedett el egy emelvényen, ami néha szétnyílt és kijöttek belőle a különböző látványelemek. Innen ugrottak elő a dögös, japcsi hip-hop lányok és néha innen varázsolódott elő egy nagy börtöncella is, ami ugye a lemez címére ("The Sweet Escape") utal. Gwen kb. 6-7szer öltözhetett át, hozta a tőle megszokott extravagáns ruhakölteményeit, ez a csaj baromi jól néz ki mindenben. :) Kivetítőn keresztül lehetett követni az egészet, a "premier plán"-os bevágások után is döbbentem konstatáltam, hogy hát tényleg vannak olyan nők, még ha kevesen is, akik az évek múlásával csak egyre gyönyörűbbek lesznek. ;)) I LOVE YOU, GWEN!! :)

A zenék mindkét albumáról pörögtek rendesen, az újabbról ("The Sweet Escape") az összeset, az elsőről ("Love.Angel.Music.Baby") pedig kb. a 2/3-át adta le. A "4 in the Morning" meseszerű volt így élőben hallgatva (nálam ez a második album legjobb dala), de az "Early Winter" se volt piskóta. :) Ez utóbbihoz egyébként videóklipp is készül, méghozzá ennek a magyarországi koncertnek a segítségével, remélem benne leszünk! ;)) Később "Rich Girl", "Wind it Up", "Orange Country Girl", "Hollaback Girl", majd jött a másik nagy-nagy kedvencem a "Cool", amire Gwen fogta magát és beindult a közönség sűrűjébe, felszaladt az ülőhelyi részhez és onnan énekelte a számot a nézősereg legnagyobb meglepetésére. Eszméletlen jó volt!! (A fenti videón is ezt csinálja éppen csak Prágában, kicsivel jobb közönség előtt.) Azért ez a performance az addig mélán álló idiótákból is kihozott egy kis tombolást, és a koncert végéig ez a jobb hangulat már megmaradt szerencsére. Bő 1,5 órát játszottak, természetesen visszatapsoltuk őket ahogy kell, és mi mással jöttek volna vissza, mint legeslegkedvesebb Gwen Stefani számommal, a "Real Thing"-gel!!!!! :))) Csodálatos muzsika, csodálatos előadásban, és bizony a kopasz, feka vokálos csaj olyat énekelt benne, hogy csak pislogtam, kolosszálisan jó hangja volt :O, csak halkan jegyzem meg, hogy még Gwennél is jobb. ;) Zárásként pedig egy "What You Waiting For", na erre mindenkinél ment ám végre a csápolás, tökéletes zárás! :)))
Összeségében remek koncertet kaptunk, Gwen egy Istennő!! :)) A hangulat ugyan lehetett volna jobb, de a show kárpótolt mindenért, örülök, hogy nem hagytuk ki!! Thanx again Béjbeh a társaságot! ;)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 29
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818086
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 18, csütörtök, Andrea napja van.
Holnap Emma napja lesz.
Administrator