(beszámoló) SZIGET 2006, KEDD - UTOLSÓ NAP PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2006. augusztus 17, csütörtök - 16:29

Az elmúlt évekkel ellentétben idén csak az utolsó napra néztem ki. Több összetevő miatt is, de legfőképpen, mert a mostani zenei kínálat egyszerűen nulla volt. Elektronikus zenei szinten mióta rendszeresen járok, ilyen gyenge még sose volt. Ha nem lett volna Prodigy (akik az utolsók közt csatlakoztak a Sziget line-uphoz) lehet idén ki sem megyek. Szerencse, hogy csak utolsó nap volt, mert bizony mikor beléptem a Szigetre, rendesen elkapott megint a feeling, és kezdtem eléggé bánni, hogy nem nyomtam le az egész hetet kint.

Sok minden nem változott, nagyrészt minden a régi helyén, úgyhogy nagy vándorlásba nem is akartam bonyolódni. Így is durva izomlázam lett másnapra, pedig hozzá vagyok szokva mostanság bulizáshoz és a vele járó mászkálásokhoz. :) Hihetetlen, hogy tényleg mennyi ismerősbe fut az ember ilyenkor, vagy 10-15 olyan emberrel taliztam véletlenül, akikkel amúgy nem nagyon. Pálinkaház ismét megadta a kezdő hangulatunkat, majd Anima rárakott még egy kicsivel. Tavaly nagyon nem jött be az új felállás, de idén mégis kifejezetten tetszett amit csináltak, noha 5 percenként pisiszünetet kelett tartani ;), úgyhogy csak pár számra tudtam pörögni belölük. Aztán jött a Sziget legvártabb koncertje. Prodigy!!! 8 éve voltak utoljára Magyarországon, sajnos akkor nem sikerült őket hallani. Most kb 100-150 méterre voltunk a nagyszínpadtól, direkt nem az elejére a hardcorefanok közé akartunk menni, de mikor elkezdődött a koncert, be kellett látnunk, itt is durva tombolás lesz. Pogozás végig, fura de meglepően pozitív volt először átélni. Tetszett a pogó, és szerencsére durvázásba sem ment át. Ugrálni kellett, különben a tömeg szétszedett volna, mint egy rongybábut. Mondjuk amúgy is ugráltunk volna, mert az összes nagy kedvenc lement. Minden idők legjobb dance száma a "No Good" nem ütött akkorát sajnos, mint vártam, de a "Voodoo People", a "Poison" és a végén a "Smack My Bitcha" már abszolút. Brutál nagyot zúztunk!! Sajna nem nyomtak 1,5 órát de összességében nekem nagyon bejött amit produkáltak. A koncert után jó fél órába telt mire kijutottunk az egyik főútra, durva tömeg volt, állítólag teltházzal zárt aznap a Sziget, 11 után már kirakták a "megtelt" táblát. Prodigy után már inkább a törzshelyünk felé (Partyaréna, Cinetrip-vagyis idén Medúza) vettük az irányt. A nagy sátorban Mylo-ba botlottunk és bizony egész bejött amit csinált. Az exCinetrip idén kimaradt, más is lett mint az elődje, és permetpartyk se voltak. :(

3-ig bírtam, aztán sajnos kipukkadtam és mivel másnap meló, így hazahúztam. Brutál mi volt kifelé, mintha mindenki ekkor akartak volna elhagyni a Szigetet. Vagy 200 méteres sor várt a taxikra, úgyhogy inkább kint jóval a Sziget után fogtam egyet, igaz jó időbe telt mire odaért. Összességében a Sziget nem változott, talán egy hét már unalmas lenne, de ha olyan zenei kínálat lesz jövőre, ami beindít, akkor 3-4 napra biztos kijövök.

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 2
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818641
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 26, péntek, Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.
Administrator