2007-ES DJMAG TOP100 SZAVAZÁS! PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2007. szeptember 19, szerda - 19:18

Eltelt 1 év, itt az ideje újra a szavazásnak! :) Szeptember 25-ig lehet voksolni 2007 legjobb dj-ire a DJMAG internetes portálján, ünnepélyes eredményhírdetés október 24-én lesz Londonban a tavalyihoz hasonló nagy party keretében.

A listámon az első 3 már hetek óta biztos volt, és tulajdonképpen a 4. (Tiesto) és 5. (Paul van Dyk) helyezett is, de mivel Arminnak kell nyernie, ezért Tiesto és PvD szavazatait nem akartam növelni, ők lekerültek rólal! ;)) Törtem a kobakomat rendesen kik kerüljenek a helyükre, végül 2 olyan dj-t választottam, akik számomra a legmaradandóbbakat alkották idei fellépésükkel ill. albumjaikkal. Na, akkor lássuk:

Armin van Buuren

1. ARMIN VAN BUUREN (NL)
Az első helyről kirobbanthatatlan!! Az ASOT2007 válogatás lemeze nem rossz-nem rossz, de mostanában mégis talán a "A State of Trance" rádióműsorokban alkotta a legnagyobbakat. Ezenkívül volt egy múlt év novemberi Armin Only-ja, aminek megnézése után teljesen elaléltunk, a következőt egész biztosan nem fogják nélkülünk megtartani, ott leszünk az első sorban. ;))) A nyáron nagy-nagy örömömre láthattam/hallhattam ismét élőben Siófokon, ott bebizonyosodott, hogy magasan Ő a Numero Uno továbbra is!!

2. JOHAN GIELEN (NL)
Tavaly ilyenkor csak egy sima, átlag-djnek tartottam a sok közül, de aztán a 2006-os októberi Club Trendy-beli fellépése megváltoztatott mindent. Bazzz, még mindig libabőrös leszek ha arra az estére gondolok, annak a partynak a szettje azóta is örökbecsű darab. Később jött a Trance Energy-s, majd az  Amazing City-s fellépés, mind2 helyen megint olyat produkált Johan, hogy azonnal kiérdemelte a "második legnagyobb kedvenc" titulust, ami azért valóban nagy szó. Nemsokára irány Pozsony, biztos vagyok benne, hogy ismét szétszed majd minket és napokig csak kóvályogva fogunk sétálni a ledöbbenéstől! :) Ez az ember egy kisebb Isten!! ;)

3. DJ SHAH (D)
Szívem szerint neki adnám az idei első helyet, de Armin és Johan annyira nagy kedvencek, hogy nem akartam őket lejjebb rangsorolni. Viszont amit ez a német ebben az évben csinált Shah és Sunlounger néven az teljes ámulat-bámulat. Eszméletlen briliáns szerzői muzsikák fűződnek a nevéhez és 2007 legjobb albuma is az ö munkája!

4. ATB (D)
Lehet kicsit meglepő, hogy André felkerült a listámra, de helye abszolút megérdemelt. Transmission 3-n igen emlékezetes szettet tolt, Siófokon a Flörtben is odatette magát rendesen, no és persze a Trilogy albumot se hagyjuk ki a felsorolásból, ami az év egyik legjobban sikerültje! Ha elfelejti végre a régi 1000 éves nótáit, akkor akár jövőre is maradhat ilyen jó pozicióban! :)

5. FERRY CORSTEN (NL)
Hosszú kihagyás után végre ismét megtapasztalhattam élőben zsenialitását, hááát nem is akármilyen szettet kaptunk tőle a Balatonsound-on az biztos! A nyár legnagyobb flash-ét és tombolását neki köszönhetem ("Breakfast - Sunlight"), már csak ezért megérdemli a TOP 5-be kerülést. 2007-ben még kiadott egy "Passport United States of America"-t és egy nagyszerűen sikerült "Dance Valley" dupla CD-t, amik aztán végleg megerősíttették jó helyezését nálam!

Tessék menni szavazni, még néhány napig lehet! PvD-re ill. Tiestóra pedig nem ér!! ;) ;)
http://www.djmag.com/index.php?op=top_100&story=home

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 78
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818611
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Administrator