(beszámoló) ÁLOMHÉTVÉGE 2.0 @ SIÓFOK (2007.08.17-08.20) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2007. szeptember 06, csütörtök - 21:27

Az 1.0 sem volt egy semmi hétvége, de ez a 2.0 totális zenei mámorra sikeredett, ráadásul 1 nappal és 1 bulival tovább tartott.. :)) Most nem fogok oldalakat írni mindenről csupán a bulibeszámolókra koncentrálok, elég legyen annyi, kurva jól éreztük magunkat napközben is. ;)) Üdv a siófoki kolesznek és a szomszédoknak! :)

--- 1. NAP - ARMIN VAN BUUREN @ PALACE (2007.08.17) ---
A nagy társaság hátránya, hogy bazi nehéz összehozni időre a csapatot. Nos, most se sikerült, össze-vissza érkeztünk le a Palace-ba, volt olyan, akivel a nagy tömeg miatt csak hajnalban, Armin fellépése után tudtunk találkozni. Hát igen, a tömeg. A tavalyitól eltérően idén a Garden-be vitték a főbulit, viszont sajna nem a színpadhoz, hanem a "gödör" részhez, ennek eredményeként Armin alatt brutál nyomor uralkodott mindenhol, szó szerint mozdulni alig lehetett. Bazz, itthon miért nem tudják soha egy normális helyre meghívni??!!!
11-kor már bent lébecoltunk, az elején kicsit zizi voltam mivel nagyon vártam a partyt és a sok keresgélés/bevárás miatt a hangulaton nem éppen a jobbik felét mutatta. ;)) Lehet ez is közrejátszott benne, de Blake Jarrell szettje rohadtul nem jött be. Túl unalmasnak és monotonnak találtam, alig vártam, hogy befejezze, egyáltalán nem tetszett, na! De aztán mikor színrelépett a ma élő legeslegnagyobb király, minden 180 fokos fordulatot vett. A hangulatom az egekben, 3,5 félórás folyamatos pörgés és boldogság!! :)) Szerencsére tuti helyet tudtunk találni, egyből a djpult mellett vertünk tanyát, Armin kb. 1,5 méterrel zenélt tőlünk, ilyen közelről még úgyse láttam őt sosem. :))) Itt a pult mellett viszonylag elviselhetőbb volt a tömeg, a csapat egy része rosszabbul járt mivel csak heringek módjára tudtak bulizni, ráadásul az idióta elrendezés miatt semmit se láttak az egész showból. Én viszont rohadt jól éreztem magam végig, Armin remekebbnél-remekebb muzsikákkal szórakoztatott, rögtön kezdésként a "Veracocha - Carte Blanche" örökzöld klasszikusával nyitott. Nemsokra rá "Breakfast Sunlight" :))), óriási tombolás+minden kéz a magasban a kiállásnál, én meg teljes extázisban természetesen. Utána is csupa-csupa nagyszerű sláger: "Life Less Ordinary", "Heaven Scent", "The Space We Are", "Rush Hour", "This World Is Watching Me" és persze "Anthem Song", amit mondanom sem kell üvöltve énekeltünk. :) A lenti Youtube videón ("FKN vs. Aly & Fila feat. Jahala - How Long" ) jól látszik a hangulatra nem lehetett semmi panasz, a kezeket mindenki kivétel nélkül rendeltetésszerűen használta a feje fölött, ahogyan azt egy igazi trancepartyban kell. ;)) Armin egy kib@szott Isten ez továbbra sem vitás, 2-szer tapsoltuk vissza, több, mint fél órát ráhúzott a kötelező 3-ra. A végén "Shivers"-es zárás, majd asztalramászás és ünnepeltetés a MESTER-től. Megérdemelte, ezt az estét nem fogom elfelejteni az biztos, köszönet-köszönet!! Armin után eloszlott a nép szerencsére, sikerült az elveszett brigáddal is találkozni, még kicsit pörögtünk a Gardenben Poleposition-ékra, akik igazán jó folytatást adtak, kár, hogy fél 6 fele be kellett fejezniük.


--- 2. NAP - ATB @ FLÖRT (2007.08.18)
---
Már a sort látva elgondolkodtam, hogy esetleg óriási tömegnyomor lehet majd bent, de aztán hamar kiderült, hogy bizony még annál is nagyobb lesz. Persze a klímák nem mentek, az italárak az egekben (3cl whisky 900ft!!!), de leszartam, mert azt gondoltam ha ATB jót fog játszani, akkor úgyis felejtős minden negatív tényező. Sajnos míg rákerült a sor, addig előtte még következett 1,5 óra szó szerinti zeneikínzás DJ Gergelyfi-től. Bazzz, hát ez tényleg durva volt, totál Roxy rádiós kommersz, slágerszarok megállás nélkül, baromi lassan telt az idő alatta. :) Ráadásul a tömeg és a meleg tovább nőt, szóval ez az este sem indult éppen tökéletesen. Fél 2 felé szerencsére André megkegyelmezett nekünk és beállt a pultba zenélni hatalmas megkönnyebbülést okozva ezzel. Most is nagyszerű helyet találtunk magunknak, talán az egyetlent ahol még emberileg el lehetett lötyögni. ATB-ben pedig újra csalódnom kellett. És újra pozitívan!! Jó kis kafa trance végig, nagyszerű kiállásokkal és "Breakfast - Sunlight"-tal. :)) Persze az új albumról is tolta sorra a zenéket, ami ügye igen-igen bejövős, az év egyik legjobb produktuma szerintem. Az estét  tovább fényezték az olyan finomságok, mint "Super 8 & DJ Tab - Suru" (lásd a lenti Youtube videón), "Mr Brightside" és "Ferry Corsten - Beautifull". 2 óra helyett majd 3-at játszott, egyetlen negatívum a sok régi-régi agyonjátszott saját számainak állandó előkerülése, amiket már igazán jó lenne ha elfejtene ("9 Pm", "Let U Go","Ecstasy")  vagy lecserélne "Sunset Girl"-re esetleg "Summer Morning"-ra. ;)) André után DJ Goldhand jött, aki viszont Gergelyfivel ellentétben abszolút bejövős szettet produkált, maradtunk is egész sokáig. Ő progira váltott, de tetszett a stílusa, ügyesen csinálta a srác, jó volt.


--- 3. NAP - MARKUS SCHULZ @ PALACE (2007.08.19)
---
Ez a buli se indult éppen rózsásan, a sok suttyó német jelenléte, valamint a gondolat, hogy a benti részben mekkora tömegnyomor várható majd igencsak negatív, antiszociális érzéseket váltott ki nálam. :)) Ezen azonban a Jéger italakció hamar segített, a gyönyörűséges hostess-lyánykák pedig végképp visszahozták az életkedvemet. :)) El is dumáltuk és "rövideztük" az időt, így Markus elejéről rendesen lemaradtunk. :( Azért aztán csak beindultunk az Arénába, ahol nagy meglepetésünkre egész elviselhető mennyiségű ember táncikált. Fent vertünk tanyát a galérián, itt még jópár ismerőssel sikerült összefutni, de Markus második felére lementünk egy kicsit zúzni a tömegbe. A Jéger bátorságadó hatása következményeként ;)) gyorsan felmásztunk a középen lévő emelvényre, ahol megállás nélkül pörögtünk a végéig. :)) Schulz kb. 3 méterre zenélt tőlünk, előttem meg senki a pódium magassága miatt, tisztára olyan érzés volt mintha egyedül nekem játszana. :) Szettjével egyébként hozta a kötelező tutit, de azért tőle hallottam már jobbat, önmagához képest icipicivel talán haloványabbat produkált, bár még így is simán az átlag felett volt a 4,5 órás játéka. Őt Sterbinszky követte, akit azonban 10 perc után lekevertek! Lol! :D

Nos, k@rva nagy Álomhétvégét  zártunk ismételten, a társaságról és a zenéről csak felsőfokban beszélhetek. Egyik buli sem indult zökkenőmentesen, de a végére mégis mind eszement jól sült el, remélhetőleg jövőre újra átélhetünk több ilyen felejthetetlen 3 napot a Balatonnál! I love You Siófok!!! :)))

Fotók a  BULIKÉPEK-nél, a LETÖLTÉSEK-nél pedig ott az egész sorozat egyben, nagyobb felbontásban!!

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 26
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818559
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Administrator