(blog) ZENEPARADICSOOOOOOM :) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2007. június 14, csütörtök - 18:28

Az utóbbi időkben olyan minőségi zeneözön ömlik trance berkekből, hogy az álam folyamatosan a padlón van a meghallgatásuk után. :) Eddig is állandóan szólt otthon a zene, de mostanában szinte tényleg hozzánőtt a fülemhez a fejhallgató. :) Az "A State Of Trance"-ekben természetesen Armin minden héten továbbra is hoz legalább 2-3 csodálatos muzsikát, de rengeteg most (vagy a közeljövőben) megjelenő új album is eszméletlen milyen finom csemegéket ad. Na, akkor szemezgessünk. :)
Sunlounger már ismert többek közt a "White Sand" által (ez az a szám amin Armin öccse gitározik az Armin Only-n), most az egyik legutóbbi ASOT-on pedig felcsendült az új albumáról egy muzsika: "Another Day on the Terrace". Szerelem volt első hallásra, úgyhogy kicsit jobban utánanéztem a csákó egyéb munkásságainak. Kiderült, hogy Sunlounger egyenlő többek közt DJ Shah-val és Savanah-val is! :O Durvaaa, mert mindháromnak brutál király számai vannak, külön-külön is igen megszerettem őket. Most, hogy kiderült, hogy a 3 ember tulajdonképpen egyazon személy, bizony így ez a fiatal német azonnal feljött a képzeletbeli dj-listámon a harmadik helyre Armin és Johan mögé. :)) A tavalyi év egyik legjobb számát Savannah-ként követte el ("Savannah - Savannah la mar"), idén inkább Sunloungerként alkotott nagyokat főleg az "In&Out", "Aquas Blancas" és a már említett "Another Day on the Terrace"-al! DJ Shah-ként Pedro Del Mar-ral nyomja a nagysikerű "Mellomania"-t a netrádiókon, remixei is mind igen jól egybegyúrtak a srácnak, de a legnagyobb dícséretet mégis a "Who Will Find Me"-ért kapja. Kétségkívül ez a nyár dala eddig, imáááádom!! :) Mostantól még nagyobb figyelmet kap tőlem Mr. Roger P. Shah az biztos, nálam ő az év egyik új kedvence! Elvileg júliusban jön ki az új Sunlounger album, háát epekedve várjuk!!!! :)

Markus & PvD

Július 13-án jelenik meg Paul van Dyk új kislemeze, amit augusztus 10-én követ egy nagylemez "In Between" címmel. Óriási a titkolódzás az album körül, de mivel 3 év után ez az első szerzői kiadványa Mr. Fehéringnek, így egész biztos nagyot fog ütni! Annyit tudni eddig csupán, hogy eredetileg 28 szám készült el, de ebből csak 17 kerül a lemezre. A német precizitás miatt mindenesetre a minőség tuti garantált. :)

Johan "Atyaúristen" Gielen júniusban egy mixalbummal jelentkezik, az "In Trance We Trust" kiadvány 12. részét hangolja saját ízlésére. És ugye mi mennyire imádjuk az ízlését?! :)

Nagyon-nagyon várom még Jonas Steur "Born for the Night" duplaalbumát, ami elméletileg augusztusban kerül a boltokba. A már kijött "Fall to Pieces" az év egyik legjobb száma eddig, nagyon remélem hasonló nyalánkság lesz a többi szerzemény is!

Aztán lesz egy másik igencsak várt augusztusi kiadvány is: Markus Schulz saját szerzői megjelenéssel készül "Progression" címmel!! :) A Palace-ban majd lecsekkoljuk élőben.

Menno De Jong első mixlemeze eléggé bejövős ("Intuition Sessions Volume 1 South Africa"), tudtam én, hogy egyszer sokat fog még érni a Blade-ben készült közös fotó. :)

Armada @ Ibiza Summer 2007

És a végére még egy kis desszert. Tegnap meghallgattam az ARMADA @ IBIZA SUMMER 2007-et! Háááát, csupán 2-3 óra nyüstölés után talán túlzott merészség kijelenteni, de én akkor is megteszem: ASOT2007 ide, Anjunabeats5 oda, bizony EZ AZ ÉV MIXLEMEZE eddig! Külön ajánlom mindenki figyelmébe a "Dean Coleman feat. Janis Leahy - Shoudda Been There" tracket, ami tegnap nálam abszolút kiverte a biztosítékot, kibaszott naaaaaagy zene!!!!! :)))

Szóval, ez a nyár eddig nagyon ütős kiadványokat hozott, ráadásul még szinte el sem kezdődött igazán. Köszönöm Istenem, hogy ilyen zenét szeretek!! :)))))
TRANCE FOREVER!!!

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 10
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818127
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Administrator