(beszámoló) MIT 2007 @ SZOLNOK (06.08-06.10) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2007. június 12, kedd - 13:09

Miért van az, hogy azok a bulik amik rohadt szarul indulnak mégis mindig a legjobbak lesznek később? Miért nincs olyan, hogy jól induljon aztán olyan is maradjon végig?? :))
MIT2007. Ezt a rendezvényt nagyon várom mindig, 1996 óta ott vagyunk az összesen. Már lassan 1 éve nem vagyok MOL-os, de ezt a bulit semmi másért ki nem hagynám most sem. A kedvem elég szar volt indulásnál, mivel "Arminka" beadta a kulcsot a nagy melegben, így tolnom kellett, ráadásul fizetős helyre tudtam csak bedugni, de pénz persze nem volt nálam semmi... (Vasárnap kis kék csomag naná, hogy ott fityegett a szélvédőn. Bazz!!!) Épphogy sikerült elérnem a különbuszt, kajára-piára, pénzfelvételre már abszolút nem maradt időm. Brrrr, kicsit kiakadtam! :))) Ezután azért már minden klappolt szerencsére, nagy jó MIT-et zártunk idén is. 2 napos folyamatos táncika, kaja-pia dömping és a strand is megvolt természetesen, ja és a kötelezően érkező eső sem hagyott ki minket persze. :) Az idei helyszínt ismét Szolnok adta, a Tiszaligetbe mindig jó visszatérni, nagyon szép az egész tényleg, jó döntés volt újra idehozni a rendezvényt. Szamba-show, Fiesta együttes, Laptopdj-k, Old Boys, Kalálka, tüzijáték és mindenféle egyéb kellemes programot kínáltak a szervezők, úgyhogy nem nagyon unatkoztunk. Hoztuk a kiváló formánkat most is, remélem még sok évig ott tudunk lenni mindegyik MIT-en, imádom őket na!!! :))
Képek most dögivel készültek, a publikusabbak fel is kerültek már, a kevésbé publikusak meg majd személyesen az illetékeseknek. ;)) A fotók a BULIKÉPEK-nél megnézhetőek, akinek kell egyben az egész sorozat az jelezze!

MIT2007, Szolnok

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 11
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818650
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 26, péntek, Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.
Administrator