(sorozatajánló) STUDIO 60 - A SZÍNFALAK MÖGÖTT PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2007. május 31, csütörtök - 07:09
Mint korábban írtam, elég jókat hallottam róla, és mivel végeztem pár alapsorozattal így elérkezett az idő, hogy végre belevágjak én is a Studio 60 on the Sunset Strip-be. Háát, egyből leragadtam nála, szerelem első látásra!! Aaron Sorkin már bizonyított az Elnök embereivel és most is sikerült egy baromi ütős drámai sorozatot összehoznia. Nálam tuti befutó, imádom az ilyen karakterközpontú alkotásokat. A színészek briliánsak, főszerepben Matthew Perry (Chandler a Jóbarátokból), Bradley Whitford, Amanda Peet, D.L. Hughley és Sarah Paulson. A sztori egy a Saturday Night Live-hoz hasonló heti, élő komédia-showműsor hátteréről, szereplőiről, drámáiról, problémáiról szól. Maga a show szerintem a sorozat egyik leggyengébb láncszeme, valahogy nem igazán tudtam nevetni jókat a viccein, de az összes többi kompenzálja, nagyszerűen adja vissza az egész egy tévéműsor készítésének mindennapjait. Az év legjobb új drámai sorozata eddig nálam, nagy sajnálatomra úgy néz ki csak egy szezont él meg... :(((( Aki eddig kihagyta az az HBO-n bepótolhatja, A színfalak mögött néven fut péntek esténként.

Studio 60 on the Sunset Strip

A múlt héten két alapsorozat szezonja is befejezésre került. A Lost a harmadik évadjában abszolút magára talált, brutálisan jó részek voltak a vége felé, végre látszott, hogy valóban halad valamerre a cselekmény, maga a szezonzáró pedig megadta az utóbbi évek egyik legnagyobb cliffhanger-jét (értsd: csavarját, fordulatát). Óriási fejbekólintás az utolsó jelenet, nagy-nagy sajnálatra csak jövő februárban(!!) folytatódik a sorozat! :((( Nem tudom miért kell ennyi szünetet tartani mostanság (a BSG-vel is ugyanez a szitu), rohadt nehéz lesz kivárni. :)
A Hősök is befejeződött az első szezonnal, ellentétben a Lost-tal itt a készítők szerencsére elég sok mindenre választ adtak, rájöttek a nézők nem nagyon csípik ha évadokon keresztül húzzák őket a rejtélyekkel. Rendes lezáró befejezés volt, de a második szezonzra is hagytak bőven témát. Szeptembertől folytatódik, kíváncsian várjuk!
Mivel ez a két nagy kedvenc befejeződött egy ideig és most már BSG valamint Csillagkapu-Atlantisz sincs, így új "áru" után kellett nézni. Legújabb kiválasztott a korábban említett Studio 60 és a Sorozatjunkie-n az egekbe magasztalt Veronica Mars (a Viasaton is fut szombatonként). Ez amolyan tini-nyomozós sorozat nagy-nagy rejtélyekkel természetesen. Egyenlőre három részt tudtam le, eddig nem rossz, igaz nagyon nem is estem tőle hanyatt, de folytatjuk még mindenképpen. A harmadik "napiadagot" mostanság Ally Mcbeal kisasszony szolgáltatja. Régebben a legnagyobb kedvencem volt, de aztán bizonyos okokból mellőztem. Nemrég újra visszatértem hozzá, egyszerűen hihetetlen ez a sorozat, állandóan a saját életemet látom benne vissza. :) Igazi remekmű, a karakterei zseniálisak, a témák és a tanulság-levezetések telitalálatok, tényleg akár én is írhattam volna. ;) Bízom benne, hogy az utolsó, ötödik évadot is leadják majd egyszer itthon, az első négy évad mindenesetre az egyik legnagyobb kincsem. :)
Láthatóan továbbra sincs hiány sorozatokból és remélhetőleg ez még sokáig így is lesz! :)

 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 0
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818117
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Administrator