(ajánló) SZIGET 2007, FELLÉPŐK PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2007. március 25, vasárnap - 17:17

Na, megvannak az első nevek!!! Bár már annyira nem hoz lázba a Sziget, mint mondjuk pár éve, de azért kinézünk mindenképpen idén is!! Chemical Brothers-t imádjuk, úgyhogy egész biztos nem fogjuk kihagyni, a legvártabb nap lesz!!! Lesz Faithless is, akik bár a legújabb albumukkal nem vitték tovább a jó kis tombolós "We Come One" és "God is a DJ" vonalat, de helyette adtak egy igényes, vezetéshez ideális, nagyon is szerethető elektronikus zenei csokrot.
Aki még érdekes számomra, az Sinead O'connor és Pink. Előbbinél a "Troy" trance/house változata mesésen imádni való, ennélkül haza sem engedem! ;) Utóbbi meg csak egyszerűen jó csaj. ;)))
A "Party Aréna" sátor valószínű idén sem a trance-ről fog szóllni, techno és house lesz megint a főszerepben, de azért bízom benne, hogy egy-két kedvenc meglepetésként még betoppan a végleges line-upba!! :)
A belépők, mind a heti mind a napi baromi drágák lesznek, és ez az "ottalvós" ill. "hazamenős" jegyek közti különbség is nagyon gáz. Még nem tudni hány napra megyünk, "1 hét együttlét" jó lenne azért, majd nyár elején úgyis eldöntjük! :)
És akkor íme az első hivatalos plakát a 2007-es fellépőkről:

SZIGET 2007
 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 68
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818185
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Administrator