(beszámoló) MENNO DE JONG @ BLADE CLUB (2007.03.10) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2007. március 13, kedd - 06:20

Nagyon úgy állt, hogy családi okokból kimarad most Menno, de aztán nem bírtam ellenállni a csábításnak, mégiscsak egy holland tranceguru jön hazánkba. :) Trance Energy-n sajna csak kb. 2 percet sikerült belőle elkapni, de már bánom, hogy nem vertünk tábort nála ott a Future Stage-en.
Nem tudom, de nekem a Blade Club mindig is szimpatikus volt, hiába szidták sokan az ismeretségi körben. Azonban most kiakadtam én is kicsit. Az még hagyján, hogy az áram aggregátorról ment, de nem volt víz se sehol az egész kócerájban!! Ráadásul dögmeleg és kb. 2 pultos összvissz. :O A negatívumok ellenére mégis az egyik legjobb Blade-es bulim lett belőle, Menno nagyon odatette magát. Az ucsó 2 óra tömény "szállás" a legjavából, mikor meg leadta a hivatalos Trance Energy himnuszt (Joop - Future), na az végképp padlóra küldött. :)) Szerencsére rengeteg jó kis tracket nyomott még a hivatalos T.E. CD-ről, itthoni viszonylatban kimagasló hangulat is volt a zene értő tranceközönségnek hála. Mindig ilyen trance bulikat itthonra! :)
Egy kis érdekesség azért. Éjfél körül Menno ott mászkált egyedül a bulizók között, nagyon közvetlen jó arc volt, bár egy kicsit talán elesettnek tűnt magányában. Kicsit sajnálatos, de csupán csak néhányan éreztük azt, hogy egy bátorító köszöntés vagy közös fotó erejéig (lásd a képen) leszólítsuk, ezzel is növelve önbizalmát a fellépéshez. ;) Aztán persze szettje után már ő lett a király és tömött sorok vártak egy-egy autogrammért. Érdekes partyarc a magyar... :)

Breki & Menno de Jong
Breki és Menno de Jong
 
< Előző   Következő >
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 91
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818624
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Administrator