---HÍREK\BLOG\BESZÁMOLÓK---
(beszámoló) ARMIN ELŐTT LÁJTOS HÉTVÉGE PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2006. augusztus 13, vasárnap - 19:28

Most Arminra összpontosítunk teljes erővel és pénzzel, úgyhogy csak lájtosan adtuk elő a hétvégét. Vagyis csak szerettük volna. ;) Egy kis Morisson’s majd egy kis Budha Beach. Ez utóbbi meglepő jó volt, az italárak és a szemerkélő eső ellenére. De zeneileg mérföldekkel jobb, mint az első hely. ;) Boldog születésnapot itt is a 2 ünnepeltnek!! :)

Buddha Beach, 1/2-ed társaság:

(katt a képre)
 
 
ARMIN ÉS MARKUS A PALACE-BAN! PDF Nyomtatás Email
Írta: Trancetream.fm   
2006. augusztus 09, szerda - 01:34

Palace Summer Closing with Armin van Buuren & Markus Schulz
(2006.08.18-19.)

Eleged van abból, hogy a honi szcénában, ha meghallják azt a szót, hogy trance, mindenki egyből Tiësto nevét üvölti? Elismered a holland DJ munkásságát, de közben mégis valami újra, valami frissre vágysz? Akkor itt a remek alkalom egy kis vérfrissítésre.
Kezdetnek startolj a méltán világhírű, itthon mégis kevesebb népszerűségnek örvendő, a világon Tiësto után harmadik helyezett holland DJ-vel, Armin van Buurennel (NL)! Rajongói hetente kaphatnak ízelítőt munkásságából, hiszen állandó rádióműsora, az A State of Trance (a magyar partiközönség körében csak ASOT-ként emlegetett mix) segítségével minden héten betekintést nyerhetnek Armin ízlésvilágába. Ha Te is részese akarsz lenni a Buuren élménynek, több dolog közül is választhatsz:
Folytatás...
 
(beszámoló) TIESTO @ GREENROOM, WIEN (2006.07.29) PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2006. augusztus 08, kedd - 23:33

Nemsokára frissülnek a Buliképek! Jönnek a Greenrom-os bécsi fotók! Addig is, itt egy beszámoló a buliról:

2006.07.29 Tiesto @ Greenroom , Wien

 Greenroom (de egy unszimpi név, bazz ;)). Hát ilyen felemás buliban sem voltam még talán. Hajnal fél 2ig úgy éreztem az utóbbi évek legfosabb, legszarabb bulija. 9-re értünk be jó kis, folyamatos esőzés kiséretében. A hely egy (asszem) uszálykikötő, közvetlenül a Duna mellett. Jól megcsinálták, szerencsére a dokk tetejét befedték, így nem áztunk szarrá, de az openair feeling is megmaradt kicsit, hiszen oldalt végig nyitott volt. 10ezer fős bulinak hírdették, de szerintem ennyien nem voltak. A látvány pazar, vagy 8 ember felelt csak a fényekért+visuálért. A hang szólhatott volna jobban és hangosabban és a szervezés is elég felemásra sikerült. Botrány, hogy egy ilyen bulin a szponzorok miatt csak sör és vodka volt!!! Se whisky, se bacardi, se jéger!!! Még kóla sem!!! Ráadásul az árak is elég nyugat-európaiak voltak: 1 sör 3.2, redbull 4.2 euró. :O Sőt, egy köcsög ruhatárat vagy értékmegörzőt sem tudtak csinálni.
Tom Snow housejára kezdtük a bulit, hát nem volt nagy szám, de egy warmuptól mi mást várjon az ember, mostanában csak ilyen szarokat kapok mindig. Őt követte Pete Brooks, aki aztán rendesen betette a kulcsot borzalmas progis szettjével. Kb Kühl volt ilyen undorító, szar, egyhangú, lehúzós még PvD előtt, de abból nem kellett sokat hallgatni szerencsére. Itt 8-től Tiestóig igazából be sem tudtunk indulni, egy normális számot nem tudtak leadni. Botrány, hogy ilyen 0 djk felléphetnek megapartyn. Fél 2-kor kezdődött Tiestó, amit a sok hülye divat "Tiestóóóó! Tiestóóó!" kiálltással köszöntött. Ezen végképp kibuktam, el is ment a kedvem az egész bulizástól. De aztán a jó öreg Tijs olyat produkált, amilyet talán már nagyon régóta nem. Valami eszméletlen nagyot zenélt, végig repülés, trance a legjavából és szerencsére a hosszabb kalapálások is kimaradtak. Rengeteg régi és új sláger, az addig 0 hangulatunkat sikerült feltornáztatnia hamar a maximumra. 4.5 órát játszott, reggel 6-ig nyomta, de mintha akkor sem akarta volna nagyon abbahagyni. Mi 3 órás szettre készültünk, úgyhogy ez a 1,5 órás raádás tényleg csúcs volt. Ráadásul semmi kommersz szar (Traffic, Love comes again), tényleg szinte csak baszott jó zenéket tolt. Szerencsére a tömeg 4 körül már hazahúzott, így nagyrészt volt helyünk táncolni rendesen. Bizony bevallom Loveparade-on nem volt olyan "busójárás" mint itt néha! Az arcok egy megapartyhoz képest egész türhetőek, de persze rengeteg divatmajom. Összeségében a 4,5 órás Tiestó miatt csak faszán éreztük magunkat és hatalmasat pörögtünk. Nagy kár az első 4,5 óráért! Bizony már én is leírtam az öreget, de ezzel a produkcióval ismét belopta magát a szívembe! A 2 warmup dj meg menjen a jó édes... :)

 
ÜDVÖZÖLLEK A BREKI.NET-EN!! PDF Nyomtatás Email
Írta: Breki   
2006. augusztus 08, kedd - 22:54
Hoi!!
Még anno, 1998-ban csupán poénból indítottam be az első, ingyenes tárhelyű honlapomat, ami az MP3-aknak hála végül több ezer látogatót hozott az évek alatt. Ennél a "2.0"-ás verziónál már domain név illetve tárhely is van foglalva és igazából az oldal ismét leginkább saját magam valamint barátaim szórakoztatására jött létre, éppen ezért a látógatószám teljesen másodlagos dolog, a honlap személyessége miatt nem is volt sose célom az agyonhírdetése. :)

A BREKI.NET életének fő mozgatórugója a fergeteges bulikhoz kapcsolódik, ugyanis akartam egy állandó helyet ahova fel lehet pakolni mindenféle limit nélkül a partyképeket és megosztani bárkivel akik részt vettek bennük, vagy egyszerűen csak kíváncsiak rájuk, ezek a BULIKÉPEK menü alatt találhatóak meg. Másik fontos része az oldalnak a ---BLOG---, ahol a legfrissebb blogbejegyzéseim, az általam érdekesebbnek tartott hírek, ajánlók, beszámolók olvashatóak. A LETÖLTÉSEK rovatba kerülnek a bulikon készült saját videók és persze egyéb más idevaló érdekesebb dolgok. Amik oda nem fértek be helyhiány miatt, azok a YOUTUBE CHANNEL-emen böngészhetőek, már elég bő a lista. ;)
Breki loves Heineken

A RÉGI PARTYOLDALUNK-on megtalálhatóak az elmúlt évek néhány jól sikerült bulijainak felvételei (Thanx to Balu), a NETRADIO SHOW-K-nál meg egy csokorba gyűjtöttem a legjobb netes rádióadásokat napokra lebontva. A KEDVENC LINKEK-hez az általam legjobban kedvelt és legtöbbet látogatott honlapok kerültek fel, míg a VENDÉGKÖNYVBE várom mindenki becsmérlő vagy dícsérő szavait. ;) A KONTAKT oldalon keresztül is üzenhettek, a KERESÉS-ben pedig kulcsszó alapján rákereshettek a breki.net-es tartalmakra, írásokra. Hirtelen most ennyi, az oldalt frissítem folyamatosan, vagy legalábbis addig, míg meg nem unom. ;)
Na, jó böngészést!

üdv, Breki
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok: 163 - 166 / 166
     
 
Főmenü
Főoldal
---BLOG---
---BULIKÉPEK---
Breki's Youtube channel
Régi partyoldalunk
Netradio show-k
Kedvenc Linkek
Vendégkönyv
Keresés
Kontakt
Látogatók
Mai látogatók száma: 26
ÖSSZES LÁTOGATÓ: 818665
Kedvenc Rádiók

Copyright vEsti24
Névnap
Ma 2024. 4. 26, péntek, Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.
Administrator